Threef Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tytuł: Castle Conqueror Gatunek: Platformówka Opis: Gra zrobiona na #GBJam gdzie ograniczeniami były wymiary okna i 4 kolorowa paleta. Gracz wciela się w rycerza który stara się zdobyć fortunę zabijając przeciwników w generowanym proceduralnie zamku. Sterowanie: WSAD i Spacja. Jeżeli możecie to zalogujcie się i odpalcie grę przez Quick Play aby zdobywać achievementy i podpisać się nickiem w highscore. Download: Profil gry na GameJolt.com Rozmiar pliku: 3.2 MB Autorzy: Programowanie: Threef Fabuła: Threef Grafika: Wojzax, Threef Muzyka: Threef Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 było mnie stać na 40 koinsów pobijcie mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Zrobiłem konto na tym game joint ale coś ten Quick Play nie działa. Jakiej to wtyczki wymaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Java. Ja też mam jakieś problemy, ale 3 znajomych odpaliło normalnie. Może to wina systemu (XP)? było mnie stać na 40 koinsów pobijcie mie Od 48 (chyba) zaczyna pojawiać się ostatni przeciwnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dobra tam ściągnę to normalnie. Edit: Do czego te wszystkie DLLki bo widzę ze masę ich tu masz. Tylko ogg.dll znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 http://zapodaj.net/4926f5a079ff4.png.html Zaciął się nietoperz w ścianie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Rogue Legacy dla ludzi z kiepskimi laptopami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mi też nie działa QuickPlay. PS Mój wynik to 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Do czego te wszystkie DLLki bo widzę ze masę ich tu masz. Tylko ogg.dll znam.Większość to sprawka TeeGee'ego! To Caster i netread.dll który jest urzwany przez GameJoltAPI. Poza tym polecam wszystkim! Łatwe w implementacji spore możliwości i nawet chyba można na tym zarabiać. Działa pod GM, GM:S i na wielu innych silnikach! A ja postaram się na dniach przygotować rozszerzenie .gex i tutorial jak tego używać. ;) http://zapodaj.net/4926f5a079ff4.png.html Zaciął się nietoperz w ścianie :P To ostatni bug gry. Zdarza się bardzo rzadko, a nawet jeśli to już nie w sposoby którymi utrudnia grę. Jakie macie systemy, że wam nie działa QuickPlay? Bo może zgłoszę błąd systemu. P.S. Na następny GBJam chcę mieć Shader który przekształci mi grę by miała tylko 4 kolory. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 45 hir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja mam win7 i aktualną wersję javy, pojawia się napis "Running game", ale nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Przeglądarka? Chrome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 91 coins, ale mi coś quick play nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Przeglądarka? Chrome? Ano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 U mnie na chrome i win 8 quick play działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dodałem do paczki z grą specjalny program który umożliwia zalogowanie się. Sprawdzone, działa. :) Pomóżcie mi wykopać guestów z pierwszych miejsc highscore i liczbą odsłon pomóc trafić do zakładki "Featured Games". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Oszustwo, odpaliłem grę przez to logowanie które zrobiłeś, wpisałem poprawną nazwę, token, zdobyłem 73 punkty i wciąż Guest z 69 punktami jest w top scores :( A tak się starałem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 2 newsiki: Gra wylądowała na itch.io gdzie można ją kupić na zasadach "Płać ile chcesz". Zgłosilem ją do Indie Basement 2.0, a to oznacza że nawet jak nie będę w finale to i tak zobaczymy się w Warszawie na Pixel Heaven! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ciekawi mnie jak się będziesz z US się rozliczał jak uznają te dochody za dotację bo ktoś sypnie ci za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W pracy w pokoju obok siedzi księgowy, 2 pokoje dalej dział zajmujący się 'optymalizacją kosztów firm'. Poradzę sobie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A nie chcesz na Androida tego wydać ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie tę wersję. ;) Za 1.3 (albo 2.0) zbiorę się jak unormuję wszystko w planach. Być może pod koniec roku wrócę do tworzenia gier, teraz mam zostać wspólnikiem (takim na papierze) w startupie, a zanim wszystko się unormuję i będę mieć wolne weekendy to minie kilka miesięcy. Ale gdybym miał się dostać do finału IB2.0 to port mobilny byłby ok. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi