I am vader Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Posiadam Gameboy Advance w którym zewnętrzna część klapki jest wyraźnie porysowana. Czy istnieją sposoby na pozbycie się rys bez utraty koloru konsoli? Zależy mi, żeby kolor pozostał, ponieważ to poniższa wersja: I głupio by było ją w jakikolwiek sposób uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mam 2 GBA oba są porysowane i mi to nie przeszkadza, ale jeśli chcesz to chyba pastą polerską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 To jest GBA? Myślałem że ona była szersza niż wyższa. Jak pady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 To jest GBA? Myślałem że ona była szersza niż wyższa. Jak pady.mówisz o pierwszym modelu, to na obrazku to gba sp z podświetleniem łau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iPablo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Sam mam takiego Gameboya i czasem przecieram po prostu ściereczką po wcześniejszym popryskaniu takim sprajem do ekranów. Są też różnego rodzaju folie. Ja tam mam tylko pare rysek i mi to zbytnio nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Rzuć o ziemię. Zadziałało w moim przypadku gdy miałem rysę na ekranie dotykowym tabletu. Wysłałem wtedy do serwisu i wymienili ekran. Oczywiście mam gwarancję. WIEM! NIE POMAGAM XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja bym nie ryzykował żadnych past itp. może się odbarwić. Raczej nic z tym nie zrobisz, jeśli nie chcesz ryzykowac, że będzie gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 To jest GBA? Myślałem że ona była szersza niż wyższa. Jak pady.To jest wersja SP i jest właśnie otwierana jak laptop. Mógłbyś zawsze spróbować lekko maźnąć kropelką .5mm?, najlepiej wziąć igłą i zobaczyć jak będzie wyglądało po wysuszeniu. EDIT: Tylko wersja nieSP może hostować gry jeśli graczy jest więcej niż 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi