trolu122 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tytuł: oszukać potępienie Gatunek: shooter Opis:gra na lige24, wersja którą zgłosiłem do konkursu nie działa na nowszych windowsach, jak komuś gra sie podoba można jeszcze oddać na nią głos. robiona w sumie na szybko, zbugowana strasznie, wrzucam tutaj, licze na opinie, jeśli sie spodoba może wyjdzie z tego pożądna gra ;) Download: https://gmclan.org/up2260_4_oszukac_potepienie.html Rozmiar pliku: 1,3 MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mi się w tej grze nie podoba bezsensowny wysyp przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 no w sumie na tym by gra polegała, taki shooter zręcznościowy, także ten wysyp jest zamierzony, w tej wesji może nie jest to zbyt dobrze wyważone, ale mniej wiecej o to chodzi. coś jak "Blip and Blop". filmik jakby ktoś nie znał, btw bardzo fajna gra, jak ktoś nie grał to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 a że tak spytam, co ze staszkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 nigdzie się nie wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Chell: staszek zatrzymał sie na tym etapie, na którym zazwyczaj stają wszystkie moje projekty, tj. kiedy skończyłem slinik i zabrałem sie za grafike. czy kiedyś do niego wróce, trudno powiedzieć, ale zrobiło mi sie bardzo miło że ktoś kojaży i pamięta tamten projekt :D taka ciekawostak: jak siedze w GM od 2007, "oszukać potępienie" jest pierwszą grą którą wydałem. :thumbsup: no i co aż taka kupa z tego jest, że nikt sie nie wypowie? nikt nie pochwali chociażby ręcznie rysowanych postaci, które to rysowałem co prawda pare minut, ale osobiście bardzo mi sie podobają i jestem z nich.... no może nie dumny, bo to za wielkie słowo, ale bardzo mi sie podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ta gra jest okropna, wpadłem do dziury i się pojawił błąd że "unknown variable x" czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 no i co aż taka kupa z tego jest, że nikt sie nie wypowie? nikt nie pochwali chociażby ręcznie rysowanych postaci, które to rysowałem co prawda pare minut, ale osobiście bardzo mi sie podobają i jestem z nich.... no może nie dumny, bo to za wielkie słowo, ale bardzo mi sie podobają :) To jest GMClan. Tu jak nikt nic nie mówi to znaczy że jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mallo: tak, czy inaczej wpadając do dziury tracisz życie więc i tak musisz zacząć gre od nowa ;) Threef: czy ja wiem, taka obojętność jest chyba gorsza od krytyki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 jeśli nikt nic nie mówi, to znaczy, że nie jest na tyle źle, żeby się śmiać, ale też nie jest na tyle dobrze, żeby pisać ew. ludzie nie są zainteresowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 obstawiałbym brak zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 no w sumie to też nie chciało mi się ściągać dlatego bardzo ważne jest pierwsze wrażenie edit: zagrałem bo byłem niemiły, cienko. grafika taka se (gdzie tło), dźwięków nie ma, spadające diabły to wcale nie jest dobre rozwiązanie (to się dzieje za szybko - bohater się ślimaczy), ten pad to strasznie dziwaczne rozwiązanie. były 72 godziny, dało się sklecić chociaż jakieś sensowniejsze tło, tytułowy ekran bardziej rozbudowany niż tekst na domyślnym szarym tle i dołożyć dźwięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi