Gibki Kaktus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mam zamiar przeinstalować sobie windowsa na 7, tylko pytanie do was. Jak się sprawuje na niej Game Maker Studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A jaki masz teraz system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Obecnie windows XP. I poza tym bugiem, że nie mogę wyeksportować na PC, to wszystko działa pięknie i ładnie, ale ogólnie z innych przyczyn chcę się na 7 przenieść i mnie zastanawia jak tam będzie działał GM:S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 7 już jest trochę czasu i raczej wszystkie aplikacje są kompatybilne. Zresztą wystarczy spojrzeć na wymagania: GameMaker: Studio™ IDE Windows XP, Vista, 7 or Windows 8 512MB RAM 128MB graphics Screen resolution of 1024×600 Games on Windows Windows XP, Vista, 7 or 8 512MB RAM 128MB graphics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak, ale np coś tam kiedyś czytałem że ze zwykłym gm były jakieś dziwaczne błędy na 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 GM:Studio powstaje na Win7 i w YYG wszyscy mieliśmy Win7 zainstalowane (poza chyba Scottem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Inna sprawa, że kto by dziś wydawał jakiekolwiek komercyjne oprogramowanie, nie działające pod dwoma najnowszymi systemami (7 i 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pod 8 to działać by nie musiał bo i tak mało kto z tego korzysta :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jesteś w błędzie. Całkiem dużo komputerów z Win8 się sprzedało. Pośród osób które znam 1/4 ma Win8, 1/4 linuxa i 1/2 Win7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To nie wiem jak to jest u ciebie. Sposród osób, które ja znam 3/4 mają XP a 1/4 ma 7. Nikt nie ma 8 a jedna osoba Viste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeśli masz kolegów w twoim wieku to się nie dziw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To nie wiem jak to jest u ciebie. Sposród osób, które ja znam 3/4 mają XP a 1/4 ma 7. Nikt nie ma 8 a jedna osoba Viste. Tak dla twojej informacji to XP już wychodzi z użytku. Wiadomo, jak ktoś ma słabego kompa to pozostaje mu XP. Instalacja tego systemu na lepszy sprzęt nie podniesie szybkości "bo mniej bajerów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja ogólnie wolę XP, zbyt się przyzywacziłem do interfejsu i wszystkiego :P Ale niedługo będę musiał na 7 zmienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja ogólnie wolę XP, zbyt się przyzywacziłem do interfejsu i wszystkiego :P Ale niedługo będę musiał na 7 zmienić... Da się odzwyczaić ja od lutego zeszłego roku korzystam z Win 7 i na prawdę nie jest źle. Poza tym że Win7 jest robiony pod wyższe rozdzielczości i ikony mam strasznie duże. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Trzeba iść do przodu. Z win XP nie wykorzystasz całej mocy swojego sprzętu (o ile nie jest to złom). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 4 gb ramu(dokładane 2 gb) Procesor Intel Core 2 duo Karta graficzna A chcę mieć taki: Komputer na który zbieram kase xD Kurde, straszny spam się tu zrobił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jak to 4gb, dokładnie 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jak to 4gb, dokładnie 2? "dokładane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi