konrad.gato Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie wiem czy do dobrego działu daję to ogłoszenie, jeśli nie to przepraszam. Reprezentuję dużą korporację i aktualnie poszukujemy zespołu z pasją do napisania gry ekonomiczno-strategicznej. Gra będzie polegała na prowadzeniu własnego biznesu z branży gastronomicznej: zarządzaniu pracownikami, dbaniu o marketing, badaniu satysfakcji klienta. Będzie ona dostępna w lokalnym Intranecie. Wraz z grą będzie udostępniony ranking, w którym będzie widać najlepiej prowadzone biznesy. Jesteśmy zainteresowani współpracą z profesjonalnym zespołem, który ma doświadczenie w projektowaniu i produkcji tego typu gier. Kontakt: konrad.gato@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jestem zainteresowany zakupem lokalnego Intranetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Reprezentuję dużą korporację #bezbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 siema paqoo! czy jak tam miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wydaje mi się, że wspaniały hosting buzonesmen miał na imię łukasz ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nieee, on Konrad ma na imię, nie jesteście w temacie. Btw. http://forum.warsztat.gd/index.php?topic=2...12477#msg312488 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nieee, on Konrad ma na imię, nie jesteście w temacie. Btw. http://forum.warsztat.gd/index.php?topic=2...12477#msg312488 kurza twarz zapomniałem dobry link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 no i wezcie ise nad nim zlitujcie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Link w jednym z tamtejszych postów mnie rozwalił! Faktycznie międzynarodowa organizacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Przecież są takie gry... Przykładowo Pizza 2 Connection. Wątpię żeby ktoś chciał męczyć się z grą za darmo dla kilku nieznajomych z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Może ta firma znajduje się w Radomiu? Polacy próbują opchąć Radom, ale coś im nie wychodzi :| Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Chytra firma z Radomia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 RadZup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Paqoo, już 22 rok stuka, wziął byś się za poważną robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi