Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 rozumiem, że skończone? (nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Miałem na myśli właśnie gry Sausa. Ale nie możemy zapominać że jako tako powstają też Almory. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Naznaczony. Byl chyba kiedys taki serial na polsacie czy innym tvnie. Prawa autorskie do nazwy masz? :D Aha, i ambitne sobie zadanie kolego wybrales. W kazdym razie good luck & have fun, zeby kolejny zbyt ambitny projekt nie skonczyl w koszu ;) Nie da sie na tym forum nicka zmienic? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A Almora to co, jak nie RPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A skończona? Niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 online była skończona, tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A mi sie wydaje ze nad wersja pc pracuje gnysek nadal, a nad wersja na urzadzenia przenosne (androidy?) pracuje borek. Ale moze mi sie tylko wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 online była skończona, tak mi się wydaje no tak, jeśli 0.7 to skończona :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 online była skończona, tak mi się wydaje grywalna != skonczona a te nowe almory to od kilku lat widzialem pare updejtow z edytorków i jakieś tam te same screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Naznaczony. Byl chyba kiedys taki serial na polsacie czy innym tvnie. Prawa autorskie do nazwy masz? :D Aha, i ambitne sobie zadanie kolego wybrales. W kazdym razie good luck & have fun, zeby kolejny zbyt ambitny projekt nie skonczyl w koszu ;) Nie da sie na tym forum nicka zmienic? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jeśli zrobisz cokolwiek z matim (sorry Chell, ale: lol)i wojem, to pokaż :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 i co, nie odezwałeś się paladyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Projekt już upadł? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 obawiam się że ja z 10 lat temu skończyłem RPGa lub ze dwa, ale całe szczęście że ich świat nie widział. Generalnie jakieś hack'n'slashe, owszem, do ogarnięcia, ale taki pełnoprawny erpeg z dobrą fabułą mechaniką, questami i sub questami, duży dobry spójny, cholera spore wyzwanie, trzeba mieć od cholery wolnego czasu i jeszcze więcej wiedzy i praktyki :) Nie mówiąc o zapleczu technicznym żeby to jakoś wyglądało/brzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 co się miałem odezwać? :D Mati na gg cię zaprosiłemi karolo co mam pokazać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a sory, gg to ja jeszcze czynnie uzywalem za czasow jak sie szukalo ziomow wypisujac do byle jakiego numeru dodam jak bede mial infe (w pon po przyrodzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 a sory, gg to ja jeszcze czynnie uzywalem za czasow jak sie szukalo ziomow wypisujac do byle jakiego numeru dodam jak bede mial infe (w pon po przyrodzie) Spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dodaj jakieś kody i wikingów i smoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dodaj jakieś kody i wikingów i smoki Co ty się tak wikingów uczepileś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Akcja odbywa się w czasach średniowiecza. Istnieją tam różne rodzaje magi przecież to sie wzajemnie wyklucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 przecież to sie wzajemnie wyklucza Niby czemu? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Rozeznaj się trochę w okresie czasu, w jakim planujesz umieścić grę. =.= W Średniowieczu magia była zakazana i palono za nią na stosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 moja pani katechetka twierdzi, że kościół nikogo nie palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Katecheci mają to do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 palili, swoje wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Niby czemu? ^^ temu że w średniowieczu magii nie było. goblinów i elfów najprawdopodobniej też, ale co ja tam wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Magia owszem była. Tylko ,że za magię palili na stosie , a że była tak popularna w tamtych czasach to wielu cennych magów za nią zginęło. Oczywiście magia była przekazywana z pokolenia na pokolenie ale i potomkowie długo nie pożyli. Tak robili do czasu gdy żaden człowiek nie potrafił czarować , i po tym fakcie gdy już nikt nie mógł odzyskać dostępu do magii ludzie zaczęli wmawiać innym ,że magia nie istnieje , natomiast kto tak twierdził został spalony na stosie aż do skutku. Ludziom wpoili niewiedze o magii. Lecz kto wie ... Może ktoś z nas jest potomkiem czarodziejów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wiem, że magia była zakazana i w grze też będzie tylko licencja lub szlachetne urodzenie pozwoli prawne jej używanie. Elfów i innych nie było, ale to gra fantastyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 mam już fajny pomysł na taki mix fabularny z tym szlachetnym urodzeniem, w pon po przyrze ci wszystko ladnie opisze na gg ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Elfów i innych nie było, ale to gra fantastyczna a to mimo wszystko znaczy że akcja nie dzieje się w czasach średniowiecza ;) Zastanawiam się czy grafika stick menowa czy zwykła zdefiniuj jaka grafika jest "zwykła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi