tramur Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja dostałem (a raczej kupiłem) Raspberry Pi, ale jakieś trzy miesiące temu. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 tons of desodorants (jakaś aluzja?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 tons of desodorants (jakaś aluzja?) #YOLO #SWAG #THUGLYFE #422 #REALTALK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 #YOLO #SWAG #THUGLYFE #422 #REALTALK wreszcie porządny jakiś #firma #jestem porządny Wracając do tematu: Z okazji samych Świąt nic nie dostałem, ale to chyba na własne życzenie :D . No może właśnie życzenia, ale w dobie materializmu nie mają pewnie za dużego znaczenia dla nikogo ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie udawaj Sernat że nie lubisz prezentu dostać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Oczywiście, że uwielbiam. A jednym z takim prezentów są życzenia, miłe słowo, czy nawet najdrobniejszy podarunek :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chomik. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chomik. :3 Dobry był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chomik. :3 Dobry był ? <macbed> Wkurza mnie emotka ":3"... Na szczęście niedawno odkryłem jej genezę <macbed> :O <====3 <macbed> :O===3 <macbed> :O=3 <macbed> :3 <Lisca> Sam sobie?;) <macbed>yoga, yoga uber alles <Lisca> ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Chodziło mi o chomika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Widziałem jak defekuje. Nie chciałbyś go jeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie chwaląc się dostałem ptasie mleczko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Może i późno piszę, ale dostałem na święta trzy stuwy w plecy Dx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 false, 15-latkowie nie maja tyle pieniedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Chell, ja mam 4 stówy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 bo masz 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zależy, rocznikowo 15 :P 27 kwietnia będę miał 15 już normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 to musisz szybko wydac bo ci te tszy stuwy umknom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak wydam to umknom, nie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Może i późno piszę, ale dostałem na święta trzy stuwy w plecy Dx Trzysta kijów na gołe plecy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 false, 15-latkowie nie maja tyle pieniedzy True. Miałem, ale chciałem kupić innym prezenty. Na całe szczęście mam pracę(Nie będę mówił szczegółów) A tak poza tym, ja... nie jestem jak inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi