TeeGee Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pre-ordery ruszyły! A tu do lajkowania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zdradź mi tajemnicę, powiedz czym nagrywałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Frapsem. Wszystko inne mi albo zacina, albo nagrywa w kijowej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Pojawiają się pierwsze previewsy. Na razie bardzo pozytywne. http://indiegames.com/2013/10/preview_sols...eautiful_v.html http://indiestatik.com/2013/10/13/solstice/ http://www.themarysue.com/visual-novel-solstice/ Jaram się zwłaszcza ficzerkiem na The Mary Sue. Recenzja Cinders na tej stronce nagoniła nam więcej graczy niż praktycznie cała mainstreamowa prasa growa razem wzięta :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Raz już chyba byliście na kotaku, więc po premierze pewnie znów się uda ;) To powinno też nagonić, zwłaszcza, że dużo serwisów robi z nich przedruki, chociaż na pewno wiesz ze statystyk czy poprzednio coś dało. Edit: zerkając na screeny tak myślę, że byłby to fajny easter egg, gdybyście użyczyli twarzy jakimś bohaterom xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kotaku nagoniło nam tłum ludzi, ale mało z nich było serio zainteresowanych visual novelami i raczej nie kupowali. Ruch z The Mary Sue był kilkukrotnie mniejszy, ale za to niemal co trzecia osoba kupiła grę :). Jednak dobre targetowanie jest dużo ważniejsze niż same cyferki. Nie wiem jak będzie tym razem. Pisałem już do nich, ale nie zapowiada się, żeby machnęli previewsa. Przy Cinders zainteresowali się dopiero jak reszta internetu zaczęła jarać się grą (tak jak mówisz - dopiero po premierze). Może teraz też tak będzie. Ogólnie widzę, że przez te półtora roku od premiery Cinders kontaktowanie się z prasą stało się jeszcze trudniejsze. To ile trzeba się natańczyć, żeby chociaż uzyskać wzmiankę przy tym natłoku nowych gier, jest niesamowite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kotaku nagoniło nam tłum ludzi, ale mało z nich było serio zainteresowanych visual novelami i raczej nie kupowali. Ruch z The Mary Sue był kilkukrotnie mniejszy, ale za to niemal co trzecia osoba kupiła grę :) . Jednak dobre targetowanie jest dużo ważniejsze niż same cyferki. Nie wiem jak będzie tym razem. Pisałem już do nich, ale nie zapowiada się, żeby machnęli previewsa. Przy Cinders zainteresowali się dopiero jak reszta internetu zaczęła jarać się grą (tak jak mówisz - dopiero po premierze). Może teraz też tak będzie. Ogólnie widzę, że przez te półtora roku od premiery Cinders kontaktowanie się z prasą stało się jeszcze trudniejsze. To ile trzeba się natańczyć, żeby chociaż uzyskać wzmiankę przy tym natłoku nowych gier, jest niesamowite! Idzie wyżyć z sprzedaży samych gier??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No, my jakoś od tego 2.5 roku (jak ten czas leci!) żyjemy :). Aczkolwiek to nieco mniejsza kasa niż moja poprzednia robota. Za to tryb życia 10x fajniejszy. No i też nie jesteśmy jakimś szczególnym ewenementem - jest wielu indie znacznie bardziej uznanych od nas. Jeśli faktycznie Cię to ciekawi, to poczytaj mojego bloga. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dawno nic o Solstice nie było, to wrzucę główny motyw muzyczny + ruchomy screenshocik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Partikle kurzu opadającego z sufitu: Całkiem fajnie wyszło, to machąłem gifa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jarando. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Fap, fap fap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No to nadszedł czas, żeby przepchnąć Solstice przez Greenlight zanim nam go zamkną. Pomożecie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ciekawe czy w CKM będą screeny z Solstice. Jeżeli tak mam nadzieję że ten o którym myślę. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Haha, to by dobre było! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ej.... czekaj. A macie lepsze sceny w grze? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nie. Na tym się zatrzymujemy - jak w Cinders. Swoją drogą ten art w CKM to chyba coś malutkiego, bez screenów. Ja tam nawet nic o nim nie wiem poza notką z fejsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Yani idąca przez lodową pustynię w nowym intro. Strasznie jestem dumny z tego śniegu i animacji :). A tu garść newsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 epickie, takie sceny dodają w uj production value z perspektywy gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jeszcze w grze to fajniej wygląda, bo wszystko zależy od wahania prędkości wiatru - gif to jednak tylko zapętlone niecałe 2sek. Ale tak, idea jest taka, że gracz odpala grę, widzi pierwszą scenkę i już wie, że to nie jest kolejna amatorska VN. Dla nas to dzień roboty, a pierwsze wrażenie zawsze bezcenne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 W ogóle to jest zabawne, bo czasem właśnie takie pierdółki i małe animacje mogą przeważyć o tym, że gra się spodoba. Np. te particle lecące na końcu tekstu w Cinders - no bez tego to by jakoś tak smutno i statycznie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ano :). To jest coś, czego nauczyłem się z casuali - każda taka pierdoła się liczy. Pojedynczo mają małe znaczenie, ale całościowo tworzą wrażenie wypasionego i dopieszczonego produktu, zwłaszcza jeśli już od początku widać, że jakość jest wyższa niż w analogicznych grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie sądziłem, że będę kiedyś kodził taki efekt do VNki, no ale mus to mus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jezu. Trzy lata. Słownie: trzy! Ale cholerstwo skończone i właśnie ogłosiliśmy datę premiery dla pre-orderowców (żeby było zabawniej: w faktyczne przesilenie). No i zobaczcie jakie nam fajne bajery Gracjana porobiła do kolekcjonerki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czysta profeska. Mistrz. Gratuluję Tomek i nawet zrobię wyjątek (chociaż masa mi spadnie x-D) i napiję się z Tobą za to wutki już 9 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 "Wyjątek" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No to mamy datę premiery (11-sty lutego) i nowy trailerek: . Luknijcie i powiedzcie czy się podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jezu i ta muzyka :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 muzyka mi się nie podoba, ale te rysunki takie ładne <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi