Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Oj, czyżby najwyższy czas pobrać w końcu aktualizację Tuxmanie, a nie grać na starej wersji ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Oj, czyżby najwyższy czas pobrać w końcu aktualizację Tuxmanie, a nie grać na starej wersji ;> ? Potrzebne mi to do OTSa ponieważ server nie może obsłużyć Tibii 7.92 tylko 7.6 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 od 7.92 w górę. 7.6 impossible z nbotem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 haha ! a go marmot zgasiłeś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Co? Marmot to może Tuxmanowi conajwyżej kościołowe lakierki czyścić. Już nie pamiętasz jak zdissował kaarę? Chcesz żeby to samo i Ciebie spotkało? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 haha! "no nie obraź się ale brzydka jesteś" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Z serii Kultowe Teksty: TuxMan!!! @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat :P (taka brzydula - bez obrazy ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Z serii Kultowe Teksty: TuxMan!!! @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat tongue2.gif (taka brzydula - bez obrazy smile2.gif) Jaki żal, ale wiadomo, tuxman woli dzieci ( 7 - 12 lat) więc mu się nie dziwmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Taka suczka w sukience od komunii! ahh to jest to -sound of wacking- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Taka suczka w sukience od komunii! ahh to jest to -sound of wacking- To mnie powaliło!!! xD A tak, na razie nie chcę dziewczyny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A tak, na razie nie chcę dziewczyny Bo wolisz chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bo wolisz chłopców? Nie jestem gejem. Po prostu nie jestem jeszcze gotowy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie jest gotowy!!! na co? żeby zamoczyć bez zobowiązania puki spermy jeszcze nie masz i gumki są za duże? bo extra mini nie produkują lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A tak, na razie nie chcę dziewczyny smile2.gif Przyznaj się,po prostu żadna cię nie chce i tyle.No przecież to widać :P Nie oszukujmy się xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 O co wam chodzi. Ja w wieku 12 lat też nie myślałem o posiadaniu dziewczyny, tylko komputer mi był w głowie xd . Dopiero 6 klasa-1 gimnazjum to był czas zmian :P . Za jakiś czas Tuxman zmieni zdanie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ...6 podstawówki/początek gimnazjum? Ja pierwsza liceum i jakoś nie działa ;(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 O co wam chodzi. Ja w wieku 12 lat też nie myślałem o posiadaniu dziewczyny, tylko komputer mi był w głowie xd . Dopiero 6 klasa-1 gimnazjum to był czas zmian :P . Za jakiś czas Tuxman zmieni zdanie xd . ... i przestanę być lamerem. Popieram cię Marmot. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ... i przestanę być lamerem. Nie, ty nigdy nie przestaniesz! O co wam chodzi. Ja w wieku 12 lat też nie myślałem o posiadaniu dziewczyny, tylko komputer mi był w głowie xd . Dopiero 6 klasa-1 gimnazjum to był czas zmian tongue2.gif . Za jakiś czas Tuxman zmieni zdanie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie, ty nigdy nie przestaniesz! O rly?? Poczekamy parę lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Lamerstwo znika z wiekiem! gdy jesteś młody jesteś mini lamerem... w miarę jak rośniesz stajesz się maxi lamerem a na końcu tuxmanem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Lamerstwo znika z wiekiem! gdy jesteś młody jesteś mini lamerem... w miarę jak rośniesz stajesz się maxi lamerem a na końcu tuxmanem! Stuprocentowa racja, Pieter ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 jeszcze przyznawaj mi racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał "Whose line is it anyway?" to najlepszy czas by to nadrobić. Wszystkie odcinki z napisami po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wszystkie bo było chyba 6 czy 5 sezonów, a tu masz tylko 2 :P . Ale i tak, strona przednia :D . Sam jestem fanatykiem tej serii :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 5 czy 6? No to trzeba tej stronie zagonić *pupę* do roboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 I tak jeszcze nie ma tam wszystkich odcinków z 1 i 2 sezonu, ale np. wczoraj był dodany odcinek z 1 sezonu, więc idzie dobrze wszystko, można oglądać :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Śmiać się czy płakać? (to tłumaczy moją sygnaturkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 O, widzę, że ktoś uwierzył w żart zwany http://msfirefox.com/ :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 O, widzę, że ktoś uwierzył w żart zwany http://msfirefox.com/ :D . To było wtedy, kiedy miałem 11 lat, ale wiem, że to Internet Exploder więc... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Stuprocentowa racja, Pieter smile2.gif LOL ty w ogóle przeczytałeś co on napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi