Nikas Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Erdo Mam pytanie do osób które wykupiły game makera ( w moim przypadku mowa będzie o 8.1 ). JAK TO ZROBIĆ? Wchodzę tutaj: https://www.yoyogames.com/buy/windows/full I wypełniam wszystko, ale jak to ma wyglądać? Na maila mi przyślą jakiś numer konta na które mam przelać pieniądze? Po prostu chcę to zrobić sprawnie za jednym razem więc pytam się ludzi którzy mają to za sobą. Also, w billing adres mam wpisać swoje dokładne miejsce zamieszkania? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie, płacisz przez internet kartą (zwykłą, kredytową). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czyli wypełnić to spokojnie i wszystko mi przyślą na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Udało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie da się już przez paypala? Ja tak płaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 W razie co na Steamie zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czyli wypełnić to spokojnie i wszystko mi przyślą na maila? Kod tak, a ale płatność przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Właśnie nie można pay palem a na steamie tylko drogie studio.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi