Threef Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie martw się Bedziu, ja też. Ta tabelka to horror! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 W sumie dość niedawno wysłałam Huderowi PW, więc możliwe, że nie zdąży potwierdzić terminu przed 6:00. W związku z tym, że jutro raczej specjalnie mnie nie będzie przy komputerze, proponuję jako alternatywny termin od 18:00 jutro do 18:00 następnej niedzieli, ewentualnie jak Huder będzie bardzo chciał to od dwunastej do dwunastej (w same południa). To tak, jakby Huder tutaj przyszedł i chciał napisać że zatwierdza któryś z tych terminów pojedynków (albo i nie ^^'). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Lekko spóźniony zatwierdzam 12 ( chyba nawet nikt tego nie zauważy :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 OK, to o 12. Threef, zakolejkujesz? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak się nie odezwie do 11.30, to puszczę mu SMSa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jestem, jestem. Zaraz wszystko dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 cholera, szkoda, ze nie mam gma - zrobilbym Wam z tylkow jesien sredniowiecza! :> bedzie kiedys edycja duelu bez gma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Hmm... Bez GM to nie, ale z wszystkim dozwolonym są szanse. :) Ale nie szybko. Edit: Huderlord vs sunflower - gra w dwóch kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A kiedy będzie wynik walki Sheriffa i Piedro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ciągle się zastanawiam, i pokazuję obie gry losowym ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 chętnie wyraziłbym swoja opinie ale ta logiczna mi nie podchodzi a w Wurmera mi system nie pozwala zagrac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Kiedy jest deadline uzjela i mxq? Nudzi mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Za 1 dni 3 godzin 26 minut 47 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jest mój temat https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=29412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 fuuuu nie zdążę :( btw. chyba bym wygrał jak widzę grę uzjela ( bez urazy :) ) prawdopodobnie wrzucę ją po terminie bo miałem jakieś prezentacje do wykonania z infy i mi to 5 godzin zżarło potem kolejna prezentacja z wosu którą dopiero kończe mówiłem żebyśmy zaczęli w święta na początku listopada ale jak uzjel nie mógł to trudno teraz tylko płakać :/ (dopiero bym mógł w następny weekend, bo nie wiedziałem że w piątek tyle roboty przyjdzie, aż nawet w LoL'a nie zdążyłem zagrać xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wiadomo kiedy wynik pojedynku między mną a Sheriffem99? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak, jak tylko zagram w grę Uzjela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 OMG?! Nie sądziłem, że wygram(jak już wygrałem to zapewne minimalnie). W związku z tym postaram się w najbliższą niedzielę wstawić odbugowaną wersję wurmerów i zrobić teraz jak najlepszą grę na gmduel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pojedynki wygrali Pietrz, Sheriff99 i Elevator. Ale to też oznacza że mamy pierwszego wyeliminowanego z konkursu, jest nim KonradGM. Serdecznie dziękuję za twój udział i życzę świetnych gier w przyszłości. @Sheriff99 proszę zapomnij o Wurmer i szykuj się do następnego pojedynku. Najbliższe pojedynki to: Adriann vs Sheriff99 i Bedziom vs Piedro. Są fajne tematy więc liczę na fajne gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja wygrałem!? Jak!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Piedro kiedy Ci pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Na jakiej podstawie sheriff wygrał? Myślałem że będą brane pod uwagę TYLKO oceny z GMClanu. A Ty Threef pokazywałeś tą gre ludziom spoza forum. Ciągle się zastanawiam, i pokazuję obie gry losowym ludziom. Dlaczego? W przypadku innych gier nie było potrzeby na wsparcie oceny ludzi spoza forum. Mam nadzieję że otrzymam uzasadnienie dokonanego wyboru. Może być jutro 17:00 @Moderatorzy Przepraszam, Znowu! :( Sklejone, no dobrze ostatnia szansa :* - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Podpisuje się pod żale Piedro, to chamskie. Also Bedziom vs Piedro Ahaha, Bedziom D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 @Piedro starałem się wybrać grę w którą włożono więcej pracy, chociaż wiem że gra Sheriff99 jest sklejona z przykładów, to żadna nie okazała się wystarczająco lepsza. Musiałem jednak zrobić test na grywalność. Wurmer jest okropnie zbugowana, klawiszologia jest okropna, ale znalazłem dwie osoby które zagrały razem i nie było aż tak źle. No dobra było, oboje się zablokowali. Ale jednak w porównaniu do twojej gry wypadło o wiele lepiej. Pyramid Picross skończył się w jednym wypadku ragequit-em. I tak naprawdę nikogo nie obchodziły 3 życia, każdy próbował zapamiętać klocki które już odsłonił. Wybór nie był łatwy, ale ktoś musiał odpaść. :/ Jeszcze gdyby to było mało, to tu jest jeszcze jedna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 @Threef co jest zrobione z przykładów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Niszczenie podłoża? Gdzieś na stronie jest przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Chcesz to wyślę Ci kod gry i poszukasz jakichś przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie, nie, nie. Nie chcę tej gry już widzieć! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie, nie, nie. Nie chcę tej gry już widzieć! biggrin.gif No COMMENT XDDD!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Adriann vs Sheriff99 od dzisiaj 20:00 do poniedziałku 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi