I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Chciałbym zaproponować aby społeczność GMClan'u była także na TeamSpeaku co by umożliwiło większą i lepszą komunikację. Sądząc po wielu avatarach z postaciami My Little Pony można by wejść na TS brony. Tylko aby potwierdzić abyście nie wchodzili tam tylko aby zobaczyć że jest, czy inne rzeczy. Potrzebuję paru odpowiedzi w których będzie coś napisane typu: - TAK - Tak, to będzie potrzebne Lub na własną rękę możecie znaleźć IP ale preferowane jest dla was czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nie. Czemu? Jeśli mógłbym wiedzieć? EDIT: Przecież to nie ma zaszkodzić tylko pomóc, więc co ci szkodzi? Czy po prostu trollujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Sądząc po wielu avatarach z postaciami My Little Pony no faktycznie od cholery was tutaj E: poza tym, od komunikowania się z gieemklanowiczami jest gieemklan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 E: poza tym, od komunikowania się z gieemklanowiczami jest gieemklan JA tylko chcę zaproponować szybszy sposób komunikowania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 JA tylko chcę zaproponować szybszy sposób komunikowania się Nie. Pedalstwo aka dziecinada aka urojenie aka głupota aka poniacze szerz w rodzinie lub we własnej głowie. Tutaj są też ogarnięci ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja mam lepszą propozycję Idźcie na kurs CISCO, zróbcie własny internet i odseparujcie się od tego - przebolejemy waszą stratę Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 JA tylko chcę zaproponować szybszy sposób komunikowania się ale po co taki sposób? po 1. nikt tam nie będzie siedział bez przerwy przecież, po 2. od czacikowania jest shoutbox, a chyba nie czujesz zbyt często nagłej potrzeby skontaktowania się z innymi kochasiami różowych kucyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie. Pedalstwo aka dziecinada aka urojenie aka głupota aka poniacze szerz w rodzinie lub we własnej głowie. Tutaj są też ogarnięci ludzie. Odpowiem w twoim stylu: Nie. Aka pedalski to ty jesteś... dobra nie potrafię się aż tak zniżyć. Jeśli ktoś tutaj jest ogarnięty to nie ty, albowiem jest już dużo bronies w świecie a jeśli siedzisz tylko na tym forum i sądzisz że to "pedalski" serial i ludzie oglądający to także to uważasz tak o minimalnie 50% społeczności internetowej. ale po co taki sposób? po 1. nikt tam nie będzie siedział bez przerwy przecież, po 2. od czacikowania jest shoutbox, a chyba nie czujesz zbyt często nagłej potrzeby skontaktowania się z innymi kochasiami różowych kucyków J.W. - i jeszcze dodam że jak już wcześniej nadmieniłem iż to byłby szybszy sposób komunikowania się. Więc, tylko się pytałem jeśli nie to nie. przebolejemy waszą stratę Wy czyli kto? Reszta która się izoluje? ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ludzie oglądający to także to uważasz tak o minimalnie 50% społeczności internetowej. z tego to już serio jebłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Odpowiem w twoim stylu: Nie. Aka pedalski to ty jesteś... dobra nie potrafię się aż tak zniżyć. Jeśli ktoś tutaj jest ogarnięty to nie ty, albowiem jest już dużo bronies w świecie a jeśli siedzisz tylko na tym forum i sądzisz że to "pedalski" serial i ludzie oglądający to także to uważasz tak o minimalnie 50% społeczności internetowej. Ja mam nienajlepszą opinię o 95% otaczających mnie ludzi także mnei to nie dziwi. Also jak będziesz starszy to pewnie inne będziesz miał zdanie o gejowaniu awatarkami. @Chell: fajnie, że czytasz książki :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 gejowaniu awatarkami Nie rozumiem o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Wy czyli kto? Reszta która się izoluje? ^.^ Tak, izoluję się. Musisz mi wybaczyć, że brakuje mi czasu na gadanie z napalonymi, nieznanymi mi w ogóle nastolatkami przez Skype. I to w dodatku z tak dziwnymi zainteresowaniami, jeśli tę chorobę można tak łagodnie określić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja mam lepszą propozycję Idźcie na kurs CISCO, zróbcie własny internet i odseparujcie się od tego - przebolejemy waszą stratę Fervi Srsly, o co wam chodzi z tymi kucykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ja sobie lubię obejrzeć, ale odpuściłem sobie ponyfikowanie wszystkich dookoła i okazywanie tego na prawo i lewo a teamspeak to ogólnie dobry pomysł, ale niekoniecznie z kucykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 niekoniecznie z kucykamiZ bronies a teamspeak to ogólnie dobry pomysłA więc jakie ip? :unsure: @Inne komentarze - Jestem już zmęczony odpowiadaniem na rutynowe i bezsensu odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Z bronies A więc jakie ip? :unsure: 127.0.0.1 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 127.0.0.1 -.- A tak na poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 -.- A tak na poważnie? A tak na poważnie to sobie odpuść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 A tak na poważnie to sobie odpuść. GIVE UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi