Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 za każdym razem bawi tak samo Czołg Krymski i Wojo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 a ile można robić duże oczy paniom w anime i mango hehe. Lubię się z ludźmi kłócić o sztampowość audiowizualną rzeczy z kraju kwitnącej wiśni. To co tu masz to zwyczajny trend, którego estetyka wywodzi się z nurtu vaporwave estetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jezus, ogarnij się archeologu. Trochę mnie to rozśmieszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 :lubieto: Huder, nie ma to jak 4000 post zmarnować na emotkę :) matko, tam juz nawet nie bylo miejsca na warna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 exp, ty nawet nie masz pojecia jak ja cie szanuje xD @down nigdy mi nie dacie tripla tu zrobic, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 exp, ty nawet nie masz pojecia jak ja cie szanuje xD ależ koledzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Trochę nie wiem o co chodzi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Trochę nie wiem o co chodzi XD stary mam tak samo, nawet nie wiesz jak cie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 jasnoniebieska czcionka kompletnie gryzie się z różem ale się czasy zmieniają :) Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 12:53 Bot blaze wygląda na takiego, co myślami jest gdzieś w kopalni bitcoinów i przy okazji odbija tę piłkę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Pij drogie alkohole. Będzie Ci szkoda rzygać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Gra nieposiada fabuły ale posiada muzykę smile2.gif. Ahh...śmiechłem przy tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 o kurwa, zbudował pan klawesyn. nie wiem, jakos tak mnie bawi strasznie przejscie z "o kurwa" na "pan", a gdy okazalo sie ze dopelnieniem jest klawesyn to ja juz nie moglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 witajcie,mam problem odnośnie wrogów w mario B) otóż,jak idę swoim graczem w zamku,wyskakują łapki lawne tylko że ciągle wyskakują w tym samym czasie "Łapki lawne". Napawam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 no właśnie, przecież powinno być lawowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 lampki lawy, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Im A Vader Im A Lord TO JEST ŚMIESZNE MACIE SIĘ ŚMIAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jest jeszcze I am Żyd and Lewak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jest jeszcze I am Żyd and Lewak. Nie zauważasz literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 mnie śmieszy tak, wchodzę tu tylko postować w cytatach Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 człowiek c++, pół człówiek, pół c++ Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 właśnie chciałem to zapostować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odłącz monitor, błąd zniknie od razu :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 yxe zacznij pisać programy pod oculus rift bo widze, że żyjesz w swojej własnej rzeczywistości lepszego tekstu nie będzie, można zamykać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zrobiłeś duży błąd.Pochwaliłeś się na tym forum że masz genialne pomysły.Teraz kilku hakerów stąd wyśledzi Cię po IP-poczekają aż jakiś projekt będzie w 99% ukończony,ukradną i wydadzą pod własnym nazwiskiem.Przerabialiśmy to tutaj już wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 GMCLAN móglby przejść w tryb read only i nikt by nie zauważył xD Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Threef (23:03, 1.09.16): Nostalgia? Nie znam jej. Ładna? kt1117 (21:45, 1.09.16): Ja tu wchodzę tylko z nostalgii, bo to pierwsza strona w internecie na którą wszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To nie jest ten dział na taką rozmowę Panie moderatorze, zróbmy wyjątek proszę!!!! Mnie śmieszy. x Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Sam jesteś YYC only. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi