Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Pls, polecam siebie. Kopalnia absurdu. chodzimy po planszy i naszym celem jest zabicie drugiego gracza. Gra będzie miała 3 tryby (to w fullu :P) : na 1 gracza, na 2 graczy na 1 kompie i multi przez internet. Na początku będzie wybór plansz. Będzie tez można zmienić wersję polską na angielską (i odwrotnie), włączać/wyłączać hud i wybrać jedną z 3 form wyglądu gracza, drugiego gracza, bomby i cywila. Zrobiłem oczywiście najlepszy tryb multiplayer, jaki widział świat. PLANUJĘ ZROBIĆ GRĘ "TOUR DE POCIĄG" CZYLI WYŚCIG (PIESZY) W ŚRODKU POCIĄGU. NATCHNĘŁY MNIE DO TEGO 2 DZIEWCZYNKI BIEGAJĄCE PO POCIĄGU... Wolę chłopców! - $łit@$n3 p0zdr0 dl@ grupy 'b0y na stronie mojej klasy :DPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To jeszcze czasy Kopyciaka B) Swoją drogą Tour De Pociąg nigdy nie uświadczyłem, łajzo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Było, minęło. Chociaż... dla Ciebie mogę zrobić :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 I dla mnie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Zobacz na siebie, jedyne co wydaje się mokre, to przetłuszczone włosy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 kumpel magiczne się rozpłynął i coś nie wraca. I'm calling 991! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Seid powrócił ponieważ znowu skradziono maske, tym razem nie bendzie tak łatwo, poniewarz mamy do czynienia z lepiej uzbrojonymi zbirami, kturzy nie chca oddac za wszelkom cene maski. seid musi ja odzyskac by dostac pieniadze na leczenie jego horej mamy. jest to moja najnowsza gra i stworzyłem jom poniważ dóżo osub lubiło seida jedynke. zapraszam do gry, bardzo sie staralem! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...870&hl=seid hehehe best ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zamiast "plaZa" powinno być beach. (w odniesieniu do wykorzystanego w grze angielskiego słowa "plaza" oznaczającego plac, rynek :D) https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=422560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Początkujący Jahwe bądź dr. Frankenstein: Jak Zrobić Życie :?, Nie Wiem Jak Zrobić Życie . Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 I'm calling 991! Niestety pod 991 się nie dodzwonisz,bo numer alarmowy to 911 ale możesz próbować. :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 991 to pogotowie energetyczne. Myślałem że przyślą łowców duchów. *Uśmiecha się pod nosem z powodu boskiego tłumaczenia* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Huehuehue ale zabawne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Do autora tego postu: W młodości próbowałem robić gry. Były one robione w Microsoft Power Point. Nie grzeszyły cudną grafiką, niezwykłą fabułą i pięknymi efektami dźwiękowymi. Były to gry niezwykle proste, lecz robiłem je w wielku 6-8 lat i wkładałem w nie wiele serca. Lecz pewnego dnia ktoś mnie kompletnie zdemotywował... Miałem kolegę w moim wieku. Gdy powiedziałem mu, że robię gry, ten zaraz zaproponował mi, żebym mu także zrobił grę. Przyszedłem do niego, usiadłem przy komputerze (miał PowerPointa), a ten wyszedł z pokoju i poszedł oglądać TV. Powiedział, że daje mi pół godziny. Gdy wspomniane 30 minut minęły ten szybko wparował do pokoju i gdy zobaczył efekt mej pracy nawet nie śmiał się, ale był zły! Zrobiłem mu prostą zręcznościówkę polegającą na omijaniu samochodem przeszkód. Ten jednak oburzył się, bo spodziewał się po wejściu do pokoju GTA San Andreas! Może i byliśmy młodzi, ale nie sądze, byś był w tym wieku, lecz podobnie się zachowujesz. Myślisz, że gry rosną na drzewach? Że w Capcomie czy Valve wpada komuś pomysł do głowy i tworzy nową grę w parę miesięcy? Zapamiętaj: GDY WIDZISZ GRĘ WIEDZ, ŻE WIELU LUDZI POŚWIĘCIŁO JEJ NAPRAWDĘ WIELE GODZIN PRACY! Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Eeee eee, ale to jest akurat zyciowa prawda, ktory kazdy(z nas tutaj siedzacych) akurat powinien wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Co nie zmienia faktu, że dobra beczka z tego tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 może zapodaj link skąd to i kto to napisał >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 GMClany: wn3ku.pl/wywiad-z-desertfox-studio-tworca-serii-gier-bad-dream/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 to był mój trzeci post na forum :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 :lol2: Sorry, przelatując oczami przez akapity zauważyłem duże podobieństwo i nie upewniłem się. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 tak się przejmujesz wywiadami z kolegami z forum :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Człowieku ogarnij się. Przed potwierdzeniem wpisania postu przeczytaj to co napisałeś. Brzydzę się takimi ludźmi jak ty, obrażacie ludzi i ich wkurwiacie ale tylko tak ktoś zwraca na was uwagę. GET A LIFE. źródło: prywatne wiadomości ( ͡°╭͜ʖ╮͡° ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 kazdy pixel musi byc dopracowany ladnie ografikowany Kurczę chyba muszę się nauczyć grafikować piksele. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26134&st=30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 podczas gry, się zamyka oczy i uderza losowe przyciski w celu combo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Urwa leżę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Października 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ok pokaze najpierw jak modeluje jak skoncze laske robic :) :boxed: Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Są za krótkie. Ale to właśnie stanowi ten model ciekawy. Suttiku, nowy mistrz gmclanowych cytatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja pracuje nad taką gierką: Na razie bez tytułu Jest to remake starej gry na telewizor, jak ktoś zna nazwę oryginału, to prosił bym o pomoc. Oj spędziło się parę dobrych godzin przed telegazetą. :) A izometria, czy rzut "od przodu"? Zresztą naprawdę jest tyle programów do robienia grafiki że można się wysilić i zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 wstawiamy też posty z valhalli? bo jeśli tak to: ile planujecie w siebie wpie***lić na sylwka ja tak wstępnie połówke bolsa, szampana no i 0.6g B) Nic; lepiej hajs włożyć w coś - telefon, komputer, dziewczynę Fervi se w dupe ten hajs włóż najlepiej :thumbsup: Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kto otworzył temat?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi