karolo320 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 nie umiem się przyczepić do ściany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 trza to sobie wyhodować, jak wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Teraz Bedziom mądry jak mu powiedziałem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 : D A gra może się podobać, ale mi nie przypadła do gustu. Po prostu nie lubię logicznych, i tyle. Ale mechanika etc mi się podoba, powodzenia ;) Cztery gwiazdy leco do Ciebie. #1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 JUST CAN'T DO IT może nagraj gameplay xD bo utykam w miejscu gdzie trzeba wejść klocek do góry i dupa zbita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nagram, to dobry pomysł bo ludzie już nie ogarniają. :D Nie spodziewacie się pomocy z tej strony co trzeba! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No wreszcie, wreszcze. Jak wrócę z pracy to zagram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Hmm gra nawet ok jak na te 17h, mogłaby mieć jakieś zakończenie, a i jest mały błąd, te teleporty jak pójdziesz do nich z za ścianą (za ekranem) to pomimo że jesteś poniżej jego i tak cię teleportuje i to w ścianę znalazłem 2 achiwmenty choć 1 z nich ciężko nazwać achiwmentem, drugi hmm też nie wiem, specjalnie trudne do zdobycia nie były. A gra może się podobać, ale mi nie przypadła do gustu. Po prostu nie lubię logicznych Problematyczny jest tylko początek, potem ciężko to nazwać grą logiczną raczej zwykłą platformówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Został już tylko jeden bug, ale to tylko dla graczy którzy nie umieją trafić do dziurki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 : D A gra może się podobać, ale mi nie przypadła do gustu. Po prostu nie lubię logicznych, i tyle. Ale mechanika etc mi się podoba, powodzenia ;) Cztery gwiazdy leco do Ciebie. #1400 LOL jedyny logiczny element to znalezienie tej prostej sekwencji 4 grzybków żeby drzwi otworzyć -.- bedziom ogarnij. Swoją drogą sekwencja mogła by się losować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 LOL jedyny logiczny element to znalezienie tej prostej sekwencji 4 grzybków żeby drzwi otworzyć -.- bedziom ogarnij. Swoją drogą sekwencja mogła by się losować. To tam była jakaś sekwencja ? ja po prostu wcisnąłem wszystko jak leci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Coś tam było bo za 1 razem mi się nie udało otworzyć. Chyba od tyłu trzeba na to wejść? Nie pamiętam już :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No, logiczną zagadką jest też podział. A przyciski chyba są nie widoczne, ona powinny się wciskać o 1 pixel w dół, i wyskakiwać jak jest zła kombinacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To nie wiem, jak mi odskoczyło to wcisnąłem spowrotem, widocznie farta miałem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No, logiczną zagadką jest też podział. A przyciski chyba są nie widoczne, ona powinny się wciskać o 1 pixel w dół, i wyskakiwać jak jest zła kombinacja. Podział nazwał bym zgadywanką że w ogóle idzie coś takiego wykonać a nie zagadką logiczną. Przyciski zrób bardziej widoczne bo nie wiedziałem na początku co to jest i nie zauważyłem nawet różnicy czy są wciśnięte czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 LOL jedyny logiczny element to znalezienie tej prostej sekwencji 4 grzybków żeby drzwi otworzyć -.- bedziom ogarnij. Whatever. Grunt, że mi nie pasuje. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak na Ludum dare wystawia się oceny? Trzeba mieć wysłaną grę żeby głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Chyba tak, a może wystarczy mieć konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mam i nie widzę nigdzie opcji głosowania. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 no nareszcie porządna gra, 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Coolness 75% #320 Theme 3.03 #320 Innovation 2.97 #351 Audio 2.47 #375 Overall 2.97 #392 Fun 2.76 #409 Humor 1.96 #430 Mood 2.52 #444 Graphics 2.70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi