Threef Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie mogę się nie zgodzić z Wojo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Przecież nie będę na siłę kończył gry w miesiąc żeby tylko wygrać w konkursie. :P Zanim gra wyjdzie to jeszcze trochę minie, czasu przecież mam sporo, a chcę zrobić coś naprawdę dobrego, żeby później było " A grałeś w Top Hat? Stary dobra giera, jak na pegaza kiedyś! ". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ma być długa. Minimum 6 godzin bo inaczej zabiję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 liczyłem na koło 2 godzin przechodząc w moim tempie, czyli bez śmierci i płynnie :P co da koło 3h osobie która gry nie zna, co najmniej :P ale kto wie jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 3 godziny to zajęło przejście Klocuch the game 2 :D. Niby dla jaj gierka zrobiona ale niezła. Ale w sumie portala 1 też przeszedłem jakoś w 3 do 6 godzin więc nie ma co narzekać. Co do Top Hata to nawet nie umiem przejść 4 poziomów :D Słaby jestem w platformówkach ale gra się fajnie prezentuje. Może nawet lepiej ,że nie ma rozgłosu bo potem będą cię nękać "kiedy nowe demo" itp. Na razie masz spokój i korzystaj z tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czy ja wiem czy nie ma rozgłosu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Chyba tylko jedna osoba z poza gmclanu wbiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jeszcze nie oceniałem więc tak. Gra świetnie wykonana, a muzyka dobrana idealnie. Poziomy ciekawe i wzrasta trudność wraz z każdym etapem. Brakuje mi tylko jakiś power-upów (w senie coś a'la grzybki w mario). Nie zapomnij o zrobieniu konfiguracji przycisków. Nie dograłem do końca, bo dostałem poniższego errora przy rozwalaniu kloca. System to Win 8 Pro x64. Stawiam, że to coś losowo się wysypało bo wcześniej przy niszczeniu klocka nie miałem takiego czegoś. @EDIT Zapomniałem o ocenie. Oczywiście 5/5 :) Świetna robota. @EDIT2 Teraz się kapnąłem, że grałem w alphę. Jak znajdę czas to i w betę pogram. BTW. Dodaj link do bety w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 beta też już stara, najnowsze jest demo! DEMO CO powiedz czy działa bo nie wiem jak to jest na windowsach 8 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Teraz wysypało się przy rozpoczynaniu walki z bossem Sashaką (dokładnie to po zakończeniu dialogów). Sory za brak screena ale się nie zrobił bo zły klawisz wciskałem zapewne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wybacz, ale jesteś jedyną osobą która mi taki problem i raczej celuję, że to coś związanego z windowsem 8 przez co nie wiem jak Ci pomóc :/ Zapewne GM:Studio by to naprawiło, ale ja używam starej 8 ( nawet nie 8.1 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 GM 8 był wydany przed win 8 więc wszystko jest możliwe. Na forum YYG nie znalazłem konkretnie tego problemu ale inne są http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=561533 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tak więc pozostaje czekać :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wspierają jeszcze GM 8 i 8.1 w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pozostaje czekać aż uzbieram na studio* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 PO PROSTU WIN 8 JEST JESZCZE SLABY BO OFICJALNIE WYSZEDL DOPIERO CO I SPRAWA SIE USTABILIZUJE NIE WCZESNIEJ JAK PO WYDANIU SP1 takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Chell nie SP1, a "Windows 8 Blue". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Co nie zmienia faktu ze na 8 przesiade sie pewnie dopiero jak bedzie wychodzil 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Grałem w demko, za trudne dla mnie chociaż fajne, dolazłem ledwo do 3 planszy, no i windowed mode plox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 E tam za trudne, łatwizna to jest. Będą opcje rozdzielczości, wszystko w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Trudność gry IMO jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nikas uzyskał ode mnie niewielką pomoc i takich filmików może się pojawić SPORO w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nikas uzyskał ode mnie niewielką pomoc i takich filmików może się pojawić SPORO w najbliższym czasie. XDD rpg maker O.o de f ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 "Gra została stworzona w RPG makerze" huehuehuehue Edit: O sry nie odświeżyłem Lion uprzedził xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Też cisnąłem bekę, ale ogółem jest nieźle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Łoooo, jutro obejrzę bo zaraz idę spać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widzę Nikas, że dobrze zakodziłeś jeśli chodzi o spadki/wzrosty fpsów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Taa, w jednym miejscu ma 25 FPSów w innym 20 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widzę Nikas, że dobrze zakodziłeś jeśli chodzi o spadki/wzrosty fpsów ;) To niech zamieni pożeracza fpsów frapsa na dxtroy w którym wszystko śmiga pięknie nawet na moim szajskim kompie, skoro tylko on ma taki problem na gameplayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi