Jaklub Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dobry gier ściagajcie testowałem więc wiem edit: do publicznego dema prawdopodobnie wkradł się błąd, poczekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Sprawdze jutro, pozatym yeee,super XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Co to jest Not Very Wild West i czemu wygląda tak samo jak Top Hat? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 to jest moja gra którą zacząłem robić ale nie skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Słaba ta gra 5/5 protip: nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 lekko poprawiona wersja gry upnięta, ponieważ niektórym nie działała rozmowa z typem przed 3 etapem teraz można normalnie przejść dalej ale brak czasu żebym usiadł nad tym dłużej będzie przy następnej wersji już w 100% ogarnięte :3 GRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Aha, ten dymek z EN TER zamień na znaczek entera ( TU ), będzie czytelniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ok, w sumie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zapewne czytałeś to na wszystkich 7 stronach, ale ta gra JEST NIESAMOWITA :) Musiałeś włożyć w nią wiele pracy. To widać na każdym kroku. Kończ i zaraaabiaj na tym grubą kaskę :D Gdzieś tam widziałem, że ktoś powiedział "wolałbym zapłacić za tą grę" i zgadzam się. Serce mi pęka jak za darmo gram w taką perełkę ! Kiedyś tam grałem w jakąś wersję wcześniejszą, ale teraz to już całkiem jest odlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Miło mi to słyszeć, naprawdę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Detale, detale. Dorysowałem kilka nowych grafik ( silniki, sieci ) do trzeciego etapu oraz staram się ożywić tło ( motyle w drugim ). Oprócz tego doszło kilku nowych wrogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czy mi się wydaje, czy to ma jakieś filtry graficzne jak w MechFoxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 widać kto grał w demo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hehe, już nadrobiłem zaległości i powiem, że bardziej mi się podobało bez tego, jak we wcześniejszych wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No cóż, wszystkim nie przypasuję. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No cóż, wszystkim nie przypasuję. :Pzrób z tego opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Na taką rzecz? bez przesady. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Po prostu zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Przepraszam! Zapisane na listę rzeczy do zrobienia! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dopisz jeszcze jedną rzecz: ogarnij się! ...i rób dalej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 O kurde, sorry Nikas, nie chciałem ci dokładać pracy :D Ale jak to zrobisz, to będzie fajniej, myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ej!! Weź udział w grudniowym konkursie na steam!! :D Niech ktoś z gm studio wrzuci Twoją grę. Albo wykup sobie studio. Miałbyś ogromne szanse :) Chociaż mógłby być problem z kompatybilnością.. 8.1 i studio :unsure: Z tego co widzę, to zręcznościowe cieszą się wielką popularnością. W pierwszej trójce jest platformowa będąca podnóżkiem dla Twojej. Moja kryje się daleko, daleko, ale pocieszam się że to beta i nie jest jeszcze super grywalna :lol: Wygrana w takim konkursie lub popularność w nim byłaby dobrym startem dla Ciebie pod kątem zarabiania na tej grze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie skończę do tego czasu, ale przecież będą jeszcze inne konkursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Mnóstwo tam gier z podpisem beta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ?! nieskończoną też można wystawić? holy shit, nie wiedziałem! ale to bym musiał zaraz kupować studio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No ja dałem nieskończoną przecież. Może i zostaję w tyle jak mały, gruby, niewysportowany dzieciaczek, ale to co innego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Link do warsztatu Steam. Tylko zobacz. Są tam nawet przerobione przykłady YoYoGames! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Przeportowanie nie będzie proste GM8.1 i studio się nie lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 I to portowanie jest dla mnie ogromną przeszkodą, bo jeśli miałbym zrobić taki zakup i by się okazało, że klapa to lipa by była.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kichaj steama. Znając życie wygra jakiś shit dla gimbusów. Rób to dla przyjemności a nie dla kasy. Właśnie to daje przykład minecrafta ,który po napływie fanów zaczął robić wszystko na siłę i patrzcie jaki bubel wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi