szmalu Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to z Bacą to na pewno komplement? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to z Bacą to na pewno komplement? Przecież Baca zarabia kupę szmalu kasy na swoich aplikacjach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Przecież Baca zarabia kupę szmalu kasy na swoich aplikacjach itp. i dlatego ludzie tworzą indie gier, żeby zarabiać kupę szmalu na chujowych aplikacjach :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to z Bacą to na pewno komplement? +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 kupę szmalu ale mi się nie chce Nieważne ile by baca nie zarabiał, nie stawiałbym go obok TeeGee, wiadomo dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 jezu gmclany, troche dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Będzie albo był już jakiś trailer? Bo na youtubie tylko wyszukuje pod hasłem "Top Hat Trailer" :D A jak nie trailer to może jakieś video z DD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Cholera, czemu ja nie wpadłem na pomysł nakręcenia filmiku z DD? DEBILDEBILDEBIL. Na fanpage'u są zdjęcia. A trailer już niedługo, wszystko co najlepsze już niedługo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K. Wrath Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jedna z lepszych produkcji jaką widziałem na forum. Wiadomo kiedy mniejwięcej pojawi się trailer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 są ze dwa gejpleje już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 My tu już na datę premiery czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jedna z lepszych produkcji jaką widziałem na forum. Wiadomo kiedy mniejwięcej pojawi się trailer? Po avatarze myślę sobie, że fajna dupeczka, a tu jednak facet. ;_; Trailer jest montowany, do wtorku powinien już być aczkolwiek nie wiem jak z jego upublicznieniem będzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Po avatarze myślę sobie, że fajna dupeczka witam kolegę na forum, dziś chyba pierwszy dzień w życiu jesteś w Internecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K. Wrath Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Po avatarze myślę sobie, że fajna dupeczka, a tu jednak facet. ;_; Trailer jest montowany, do wtorku powinien już być aczkolwiek nie wiem jak z jego upublicznieniem będzie. :P Nie radzę sugerować się avatarami na przyszłość, bo może wyniknąć z tego coś niedobrego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ja tak naprawdę nie jestem wydrom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ojeju no, nadzieję małą miałem, nie srajcie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K. Wrath Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak to mawiają - nadzieja matką głupich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Po avatarze myślę sobie, że fajna dupeczka, a tu jednak facet. ;_; Trailer jest montowany, do wtorku powinien już być aczkolwiek nie wiem jak z jego upublicznieniem będzie. :P Dawaj z tym trailerem w tym tygodniu to E3 przyćmisz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A co to? :o Pewnie ta hehehuana. Jak coś to standardowo reddit/indiegaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ej, fajna giera. Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 takie sekretne poziomy i eastereggi najfajniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To nie jest sekretny poziom. To jest normalny 5 etap gry którego wcześniej nie pokazywaliśmy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ej, fajna giera. Co to? słyszałem, że premiera w 2015 ;____: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kochani, ja mógłbym to już dzisiaj wieczorem wydać ale czasami lepiej jest coś przekisić niż spieprzyć tyle pracy. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 racja, chcą Cie w Ch*ja zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Taka myśl mnie naszła. Pamiętam, jak jakoś w 2007 Nikas był forumowym pośmiewiskiem i dzieciakiem robiącym najgorsze gry na świecie, któremu chyba nikt nie wróżył jakiejkolwiek kariery związanej z grami, a teraz jak się potoczyły jego losy, sami widzimy - tak wyczekiwana premiera, jakieś konkursy chyba wygrane czy coś, śmiem twierdzić, że czołówka polskiej sceny gmowej - talent, charyzma, kariera jak Nikodem Dyzma, cytując poetę. Iście książkowa postać. Kiedyś zrobią o tobie film i zagra cię Dawid Ogrodnik, wierzę. Zamykając offtop, oczywiście jak gra wyjdzie, to będę męczył okrutnie i czekam na premierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nikodema Dyzmka xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nikodema Dyzmka xdd +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dawid Ogrodnik? Nie znam. ;D No cóż, nie poddałem się jak mi mówili żebym to zrobił. Prościznaaaa. PS. Od 2006* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dawid Ogrodnik? Nie znam. ;D No cóż, nie poddałem się jak mi mówili żebym to zrobił. Prościznaaaa. PS. Od 2006* N00b xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi