Uzjel Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Cześć. Jak mogę sprawdzić, czy użytkownik nacisnął/dotknął przycisk wstecz? (Mówimy o androidzie) Zmiennymi keyboard_last... sprawdzałem, nie ma reakcji. W Rick O'Shea jest to zastosowane, ale pytanie czy robiono to wyłącznie GMem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Backspace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Backspace. I tym oto sposobem dowiedziałem się jak zrobię wywołanie menu w grze :) Z początku chciałem z ikonki, a tak jestem o jedną ikonkę do przodu :D Że też na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Powinno być w dokumentacji. W ogóle, tam powinno trafić sporo informacji, których nie ma... ale będzie o czym pisać artykuły. I w kolejnych update'ach się pojawiają te rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 I super. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ogólnie, kazdy update GM:Studio wprowadza kilka brakujących rzeczy do dokumentacji - tyle, że nigdzie nie pisze jakich... a szkoda, ale własnie zgłosiłem to chłopakom. Nawet ja nie wiedzialem, że niektóre działy są już dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Odświeżam temat dla zainteresowanych. W Bugtrackerze znalazłem taką wypowiedź jednego z pracowników YoYo: Back is vk_backspace (or vk_back) Search is VK_CONTROL Menu is 'M' Volume buttons are only for controlling the volume and not passed through Home is a system button and not passed to GML code. NOTE : Use of Search or Menu is not encouraged by Google and may affect how they view your app for being featured on Google Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi