kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kto się ze mną założy o +1, że napiszę w środę o 9:10 na gmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja przecież, info oficjalne i potwierdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A kto się ze mną założy że to nie on tylko jakiś jego kumpel/ktoś z rodziny/dziewczyna/ktokolwiek napisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wytłumaczę jakim cudem to napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Komuś ufasz na tyle by dać mu swoje hasło/masz darmowy internet w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nadal zimno.Wniesienie telefonu na salę egzaminacyjną = unieważnienie egzaminu i kibel, a pasów do konta nikomu nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 To inaczej - 9:10, zdjęcie z pierwszą stroną Egzaminu :D Skoro możesz pisac, możesz focić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ale mnie tam nie będzie. xD tzn. nie przyjdę na egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ale mnie tam nie będzie. xD tzn. nie przyjdę na egzamin haha chcesz powtarzać cały rok? ja tam się wybieram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 haha chcesz powtarzać cały rok? ja tam się wybieram Ale bd mieć +1 od Caporegime ;) P.S. Jak wy tak fajnie cytujecie te posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ale bd mieć +1 od Caporegime ;) P.S. Jak wy tak fajnie cytujecie te posty? klikasz odpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 klikasz odpisz Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 hmm... bycza ikonka a pozniej "odpowiedz"? edit morro bucorro zostawilem na chwilke temat otwarty i juz mnie ubiegl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Aha, dobra, już kapuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 I kliknij odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a co babki od przyry nie ma i na późniejszą godzinę do gimbazy idziesz mati? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 to te testy już zdajecie dla ogarniętych co xD jeny kwiatostan 2+2 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 radioaktywne biedronki najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 hmm... bycza ikonka a pozniej "odpowiedz"? edit morro bucorro zostawilem na chwilke temat otwarty i juz mnie ubiegl Jesteś chyba jedyną osobą na tym forum, która wie jak działa "Cytuj" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nope, ja tego też używam jak chcę zacytować kilka postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Albo nieletni spożył alkohol albo was trolluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No wlasnie cos mu nie wyszlo, ja juz za 2 godzinki ide do szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na 12.30? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dabylpost Kto się ze mną założy o +1, że napiszę w środę o 9:10 na gmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie dostałem wiadomości od cyfera! hyhyhy dziś były humanistyczne. bajecznie łatwe, praktycznie samo czytanie ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mówiłem o środzie. Dzisiaj jest wtorek. A co do poziomu trudności zgadzam się z tobą. Najtrudniejsze było chyba naklejkę przykleić. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Co tak mniej wiecej bylo? Bo my na testach klasy 6 mielismy opowiadanie i pisanie instrukcji na podstawie obrazka :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Taaa, było takie banalne że aż boję się językowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 rozprawka na temat "literatura pomaga poznanie i zrozumienie wieków minionych", nie wiem kto wymyśla tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bo kate jest pewnie dyzcosiem i pisze później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi