Fronia1996 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam Jaka jest według Was najlepsza gra przeglądarkowa? Ja ostatnio natknęłem sie na bardzo rozbudowaną i ciekawą, ale chyba trochę mało graczy w niektórych państwach. LINK: e-sim.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zwykle gry przeglądarkowe nudzą się po tygodniu, ale eRepublik wciągnęło mnie na dłuższy czas. Warto spróbować, chociaż nie wiem jak bardzo zmieniła się mechanika od czasu, kiedy w to grałem ostatnio (jekieś 3 lata temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 tamta gra to jakby podróbka e-republik, no, ale nie wiem czy nie lepsza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Travian to byla jedyna gra przegladarkowa, ktora z jakiegos powodu sie naprawde zajalem. No i ta gra z menelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Plemiona, ale bez wsparcia kolegów zginiesz 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ta którą się napisze samemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Grepolis, były radny sojuszu w top 10, obecnie jedynie honorowy członek ów sojuszu (nie doceniają mnie, ha!) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 czyli widzę że wszyscy krążą tylko w tych najpopularniejszych:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Quake Live :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 IKARIAM kiedys gralem tez w ogame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Fejsbukowe Angry Birds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Quake Live :3 +1 kłaczek zawsze najlepsiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ale ma monobrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jakby ktos chcial zagrac w ikariam to macie link do mojej wyspy:http://s11.pl.ikariam.com/reg.php?fh=21e9ca5285c8e0471dca33435c55c161 serwer lambda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chell po co przywołujesz flaka bez konkretnego powodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 słodki flirt ^^ zresztą na gmclan był link. O ile to jest gra przeglądarkowa, nie jestem pewna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Boże, przez ciebie poderwałem chłopaka. Przepadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Stinkoman 20X6 Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 kto chce konto w ikariam serwer lambda 160k punktow ładne piękne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi