PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Robiac sobie przerwe od Dooma, ja I Huder pogralismy troszku w Baloon Fight, I zaszlismy tak daleko, ze az zachcialo mi sie screena zrobic naszym wynikom. Nestopia ma klienta Multiplayer, wiec co myslicie o takich bitwach? Wrzucajcie screeny z waszymi wynikami. Nie obchodzi mnie czy ktos photoszopuje czy nie, to tylko zabawa : ) Jak widac wyniki nie do pobicia to mi sie nie chce bic. BALOON FIGHT Zginelismy, i po prostu demo zaczelo grac, jednak wyniki tam zostaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przysłoniło mój wynik. Złyś ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja mam oryginalnego NES'a :crying: i nie gier. Tylko SMB i Duck Hun. :crying: SMB na trzeźwo przechodzę w 6 minut! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przeciez super meat boy wyszedl dopiero na PCta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jaja sobie robisz? To nie mięsny chłopiec tylko Mario -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Super Mario Bros? To ja mam podróbę NESa i gram sobie w Mariany, Bombermany i inne takie :3 No i mam jeszcze jeden kontroler - pistolet - i kilka gier do niego, ale niestety - LCD :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie możemy dojść w contrze do 4 levelu :D pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kiedyś potrafiłem przejść całą contrę z 3 życiami, teraz po przejściu na klawę i emulator ciężko przejść chociażby 2 poziom....Odzwyczaiłem od takich gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja tam nie przeszedłem żadnej mojej gry z NESa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja przeszedłem Contre 2 razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A moze w jakas fajna gre na N64 sobie pogramy w 4? czy SNES? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jaki emulator SNESa pozwala na grę po sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 http://goebish.free.fr/snes9k/ Snes 9k z Kailerra wspolpracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O, NES'a to ja bardzo lubię. Nie przeszedłem żadnej gry, bo mało grałem, ale jak grałem sobie przez jakiś czas raz na miesiąc czy podobnie to jak się zepsuło to taki sentyment miałem do tego, że jak się o Nestopi dowiedziałem nie mogłem nie ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi