exp Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 blur podczas obracania. NIEEEE to najgorsza rzecz w historii elektronicznej rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po update nick to automatycznie "edie", ale to nie jest nic złego ;) Klient i serwer ładują się po 10min każdy. No to na razie tyle, bo dopiero odpaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli serwer włącz się tobie 10 min po update'cie to radze ogarnąć kompa bo na serwie dodałem tylko komende help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wahałem się, czy nie dodać, że to sprawa kompa (tutaj nawet Contra Nirvana działa o połowę wolniej) ;x E: ale mnie wkurza trochę polecenie włączenia najpierw update'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nowy update(2.0): -Do następnej wersji zrezygnowaliśmy z oświetlenia. -Dodano AntyHack. -Dodano opcję banowania graczy: /ban nick [1/0](na ip/ na adres mac) - banuje gracza /unban nick [1/0](na ip/ na adres mac) - odbanowywuje gracza -Poprawiono szybkość. >>DOWNLOAD<< EDIT: Można już pobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tylko szkoda, że nikt nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 W porównaniu do poprzedniej wersji, to niewiele się zmieniło. Z większych zauważalnych zmian to tylko auto updater. W mojej opinii to gra staje się coraz bardziej profesjonalna :) Przydałby się też jakiś serwer, bo na razie to nie ma gdzie i z kim grać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pomyślę nad jakimś hostingiem. A zmian nie było, ponieważ nie miałem za bardzo czasu, musiałem się uczyć, ale w następnym updacie dojdą mody, nowe mapy, i kilka rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A zmian nie było, ponieważ nie miałem za bardzo czasu Nie chciałbym się czepiać, ale skoro nie miałeś czasu, żeby coś więcej zmienić w grze, to trzeba było się wstrzymać z wypuszczaniem nowej wersji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nową wersję wypuścłem ponważ dodałm antyhacka, oraz posiada znaczne poprawki do szybkości działania gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ale w następnym updacie dojdą mody, No to będzie jeszcze ciekawiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Źle się wyraziłem, chodziło mi o tryby gry(td, itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ale myślę, że edytor map przynajmniej będzie nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Edytor map jest, ale nie dla użytku publicznego xD(na razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Nowa poprawka(2.2): - Zmniejszono lagi. - Poprawiono kolizję. - Dodano na serwerze informację o ilości wysłanych/pobranych bajtów na sekundę. - Poprawiono błąd z ładowaniem magazynka. Download przez autoupdate. EDIT: Sorry za duble posta, myślałem że ostatni post jest kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nowa wersja (3.0): - poprawiono kilka bugów - dodano ping - dodano nową ramkę score - poprawiono i dodano nowe dźwięki - dodano możliwość zmiany mapy(zmienia się również automatycznie po 10min) :] - dodano edytor map - dodano 2 nowe mapy - dodano nową komendę "/online (1|0)", służy do włączania lub wyłączania aktualizacji serwera z bazą serwerów - dodano też komendę "/changemap nazwa_mapy" służąca do zmiany mapy Poruszanie się w edytorze: - przesuwanie ekranu - strzałki - kładzenie obiektu - PPM - usuwanie obiektu - LPM( ciągłe usuwanie LPM+CTRL ) - obracanie obiektu - scroll myszy - przesuwanie obiektu - CTRL+PPM - zapis - 'S' - wczytywanie - 'L' - włączanie/wyłącznie grida - 'G' - ustawianie rozmiaru grida - CTRL + 'G' Ważne uwagi: - w przypadku braku mapy jest ona automatycznie pobierana z serwera - w folderze z grą musi znajdować się folder "maps" - jeśli uruchamiasz serwer, w folderze z grą musi znajdować się plik "mapcycle.txt" z nazwą przynajmniej jednej mapy - plik "mapcycle.txt" zawiera mapy które są zmieniane według kolejności właśnie w tym pliku - Ten update musi być pobrany z linku, a nie prze update'or >>>DOWNLOAD<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czy jest opcja wyłaczenia dźwięków? U mnie wyciszenie całego kompa odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W opcjach -> inne, masz pasek do ustawiania głośności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Oooo, świetnie :) E: Spoko się gra, ale spawnkillujecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Świetnie to wygląda, ale jak już napisałem dawno temu niestety nie mogę w to pograć. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 5/5 Popracuj jeszcze nad dźwiękami, tak żeby było słychać je tylko z określonej odległości. Fajne było by też echo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Umówmy się jutro na konkretną godzinę hm? 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Spoko mi pasuje 20 ;] Chociaz i tak jutro serwer odpale od ok. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tylko popraw ten damn bug z respem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie mogę wejść na żaden serwer, nawet własny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wyświetla się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 "Błąd podczas łączenia się z serwerem." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Z własnym serwerem łączysz się wciskając klawisz F1, adres powinien być "127.0.0.1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Poprawka(3.2): - Poprawiono bug z respieniem się na sobie - dodano ochronę anty spawnkill - dodano nowy dźwięk Download przez autoupdate Serwer jest włączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Edie mam błąd ERROR in action number 1 of Draw Event for object objOtherPlayer: Error in code at line 14: ^ at position 28: Unknown variable reka gdy ktoś dołącza do serwa np mojego dziwne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi