PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tylko powiec sam się powieś. powiedz - tak się to pisze. Ech gdybyś widział moich kolegów. Ja jestem pikusiem biggrin.gif a prącie mnie to obchodzi. Nauczysz się poprawnej pisowni, inaczej zostaniesz zbanowany. Dozwolone są do 3 błędów pisowni w poście, i to takie z zapomnienia napisane (i oczywiście 3, jeśli odpowiednio dużo zdań w poście będzie, bo jednozdaniowe posty to i za jeden błąd będę karał). Powyżej trzech będzie ban. Polecam także poprawić wszystkie swoje posty, bo jak wieczorem zabiorę się do sprawdzania Twoich postów i złapię gdzieś masowe błędy, to polecisz pan z forum :) ZALECAM WZIĄĆ TO SOBIE DO SERCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Usuńcie ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ban na miesiąc. I tak wrócisz - jak nie zreformowany, to w celu spamowania, to się zawsze tak kończy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jesteś zbyt surowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 wcale nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mógł się uczyć w szkole. Dałem mu przecinki, a i tak nie skorzystał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No ale tydzień bana czy dwa a nie miesiąc...tak ortografii się go nie nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tego nie wiemy, pewne jest, że wróci, a w jakim stanie, to już jego sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 "Ogłoszenie: Powraca zaostrzony rygor" Do tego YXE pisał, że jak poprawi błędy, to nic mu się nie stanie, a on i tak je popełniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Napisał do mnie na gadu,nie wiem czemu do mnie ale przekażę już: "Ej siemka to ja ten z gmclan co dali mi bana za ortografie. Ja chciałem im powiedzieć ze jestem analfabetą. Ale już nie zdązyłem gdybyś mógł powiedział byś im :D ?" Chociaż to chyba nic nie zmieni,daj mu szansę,pogadam z nim by kupił słownik czy coś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 o jezu, jak obieca, ze poprawi do jutra WSZYSTKIE błędy w temacie killera i nie będzie popełniał w nowych postach, to mu zdejmę, ale jak oleje sprawę, choćby troszkę, to ban będzie dożywotni. Deal? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Yep. Zaspokoiła mnie ta informacja:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 zdjęty ban, niechże teraz zdejmie z avatara tego trolla, bo aż kusi, by nie ufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Boże święty, ile błędów ortograficznych i gramatycznych per zdanie. Aż się dusić ponownie zacząłem, czytając to.Powiedział człowiek, którego dziewczyna poprawia od początku związku. >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Uwaga pierwsza wersja do przetestowania:Pobierz Stickman Killer: Zemsta 0.1 Pre-Alpha Jeżeli są jakieś błędy ortograficzne i gry proszę informować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Uwaga pierwsza wersja do przetestowania:Pobierz Stickman Killer: Zemsta 0.1 Pre-Alpha Jeżeli są jakieś błędy ortograficzne i gry proszę informować. Cięzko mi mówić ale błędy są szczelać - strzelać przyżekać - przyrzekać szczałka - strzałka i niektóre mogą być ale nie dopatrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Cięzko mi mówić ale błędy są szczelać - strzelać przyżekać - przyrzekać szczałka - strzałka i niektóre mogą być ale nie dopatrzyłem O dzięki jutro wrzucę poprawione błędy bo dziś już nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 O dzięki jutro wrzucę poprawione błędy bo dziś już nie mam czasu. Spoko :) Czekam na grę pełną bo gra wydaje się ciekawa myślałem że coś się wydarzy a tu: "Teraz przetestuj chodzenie postaci...". Puki co supcio 8\10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Haha;d Troszkę naiwne od początku. Wchodzisz po 5ciu latach a tu martwa rodzina,pierwsze słowa: "Zemszczę się i narka:D" @UP: póki* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pre-alpha? Jak dla mnie to nawet engine nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bardziej..interaktywny trailer.fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Narazie lepiej nie oceniać i poczekać, aż cokolwiek będzie w tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dajcie spokój mojej grze a tak w ogóle to nie sądzie że będzie na 8/10 raczej 4/10 no ale jak chcesz. Zaraz wrzucę z poprawionymi błędami. Add:Nowa wersja 0.15 jedyne co jest poprawione to błędy ortograficzne Próbowałem coś z aktualizacją ale nic mi nie szło albo wyskakiwało lub nie. Więc przestałem się tym bawić i wrzucę taką https://gmclan.org/up7589_4_StickMan_Killer...Alphabd473.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witajcie mam pytanie czy tło ma być robione w stylu stickmanów czy tak jak ci z stickpage.com ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nowa wersja 0.2: Zmiany w wersji 0.2 pre-alpha: -dodano nowe animacje walki naszego bohatera (pięści), -kawałek sztucznej iinteligencji przeciwników -nowy wygląd gry, -dodano krew (dzięki adriann). -dodano niebo, tło, Słońce(którego nie widać :D), -dodano nowe tło na show_message, -i tam parę innych rzeczy. Download: https://gmclan.org/up7589_4_StickMan_Killer..._Pre_Alpha.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czy mi się zdaje czy wersje gry ci się cofają? :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 0.1 -> 0.15 -> 0.2 Nie wiem, gdzie tu się cofa o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bynajmniej 0.1 -> 0.15 -> 0.2to nie 0.10 -> 0.15 -> 0.20Nie w tym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nowe animację Zdecyduj się, liczba mnoga czy pojedyncza? kawałek sztucznej intiligęcji przeciwiników Komuś jeszcze by się "inteligęcja" przydała dodano animacyjną krew (dzięki adriann). Animacyjna krew... To musi być coś! dodano niebo, tło, słonice(którego nie widać biggrin.gif) Najbardziej to ja chcę te słonice zobaczyć StickMan Killer:Zemsta <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bynajmniej to nie Nie w tym wypadku. Czemu niby nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi