IamTheLaw Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Tytuł: Seid to jeszcze nie koniec Gatunek: seid Opis: Gra jest kontynuacja seida 3- sen na jawie, prequelem seida znalezisko i ressurection. Bohater znów bokryka sie z problemem odnalezienia maski, czy mu sie uda? To tylko zależy od ciebie graczu!! Download: https://gmclan.org/up6105_3_seid_to_jeszcze_nie_koniec.html Rozmiar pliku: 19mb Autorzy: Programowanie: dyzmek, iamthelaw (menu) Fabuła: dyzmek Grafika: dyzmek Muzyka: internet Screeny: https://gmclan.org/up6105_5_seidscreen.html https://gmclan.org/up6105_5_seidscreen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 nawet najlepszy żart kiedy sie go słyszy któryś z rzędu raz przestaje być śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A ten w dodatku nie jest taki najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Szczególnie w wykonaniu IamTheLawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Logo w menu wygląda jakbyś dyzmku... jakby to powiedzieć... jakby ktoś zbyt "intensywnie" kontemplował piękno loga onego. żałosne, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 nawet najlepszy żart kiedy sie go słyszy któryś z rzędu raz przestaje być śmieszny A ten w dodatku nie jest taki najlepszy Szczególnie w wykonaniu IamTheLawa Temat można zamknąć ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja nic o tym nie wiem nawet law sobie sam tworzy kontynulacje :) ja owszem tworze sied-znalezisko ale o tym nawet nie wiedzialem i nie wiem. Przeszedlem nawet niezle a tka poza tym law kiedy seid-rezurection ? :) bo znalezisko za jakis czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hideman Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 1) Godzina 00:46, muszę jeszcze dzisiaj wstać o godzinie 6 by na 7 zdążyć do szkoły. 2) Mam dzisiaj jeszcze 2 sprawdziany oraz 1 kartkówkę. 3) Jak zwykle - gram w Seida. 4) I po raz kolejny dochodzę do wniosku że Dyzmaken niszczy system. Brakuje tylko tutaj takiego dynamicznego zwrotu akcji np. ruchu ręką bohatera w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ludzie,to nie jest zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ale zrozumcie ja nie mam z tą grą nic wspólnego , chodzi mi o ,,to jeszcze nie koniec'' ja robię swoje a że law też ma prawa do serii seid to nie moja wina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Screeny z menu. Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 bardzo mi się podoba ta fabuła jest bardzo dobra preguel sequela po preguelu 3 części bardzo fajnie 5/5 ci daję czekam na nową część (sequel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 5/5 bo nie doszukałem się bledow ortograficznych w temacie @edit a nie, to nie dyzmek pisal temat, 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi