Maniek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Tytuł: Generator UserBarów Gatunek: Program Opis: Program do generowania userbarów napisany w Javie :) Download: http://wrzucacz.pl/file/4861329646568/UserBarGenerator.zip Rozmiar pliku: 210kb ze źródłami Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Nie ma fabuły Grafika: Nie ma grafiki Muzyka: Nie ma muzyki Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Był już kiedyś na forum generator userbarów i ten wypada przy nim dość blado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nom, Belt Generator od Pietera6. Za ten program mogę Ci dać 3.5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Noi co, że miał dużo funkcji? Patrząc na jego szybkosc i przyjemnosc uzytkowywania mozna ocenic go na 1.Gdybyscie pobrali i lookneli na kod, moglibyscie zobaczyc, iz dodanie funkcji to kilka minut roboty, w przeciwienstwie do gm'owego poprzednika. 2 opinie, 1 pobranie, dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Oto efekt mojej pracy po ok. 2 minutach: PLUSY + Ładny interfejs. + Łatwość obsługi. + Szybkość działania. + Dobry dobór funkcji. MINUSY - Po zamknięciu okna programu trzeba tez zamykać konsolę. - Rogi user bara nie są przeźroczyste gdy wybierzesz zaokrąglone krawędzie. - Kiedy weźmiesz zaokrąglone obramowanie i obraz jako tło, to w rogach wciąż pozostają kawałki obrazu. Ja sam nie znam Javy i jestem pod dużym zaskoczeniem; z wielką chęcią zobaczę inne twoje prace. ocena: 4/5 [EDIT] 2 opinie, 1 pobranie, dziwne. Ale żenada, że ludzie oceniają program po screenach bez wcześniejszego zobaczenia jak on działa i wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ale żenada, że ludzie oceniają program po screenach bez wcześniejszego zobaczenia jak on działa i wygląda. Welcome to GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ale żenada, że ludzie oceniają program po screenach bez wcześniejszego zobaczenia jak on działa i wygląda. Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 A ściągnęliście GMClan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 mam go na dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ja miałem w uploaderze kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak patrzę i patrzę... BŁAGAM, ZRÓBCIE Z TEGO FAKTYCZNE BUTTONY! https://gmclan.org/uploader/23/buttony_gmc.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ten wygląd GMC jest zarąbisty, jedna z najładniejszych stronek która ładuje się ok. 2s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 na screenie jest odlokowany zamiast odblokowany, niby nic ale zawsze program bardziej estetyczny :) @edit a na drugim przeźroczystość zamiast przezroczystość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi