Nikas Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a więc liczcie i wypisujcie, chwalcie się i żalcie 62 wpisy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 masz 62 wpisy łącznie z auto naprawą, to się nie powinno liczyć 5 wpisów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 40 tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja tylko 16, słaaabo. Zawsze można nabi : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Zero. Wzór;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 2, ale za to ciekawy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 9. Mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja mam 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 20. Większość za spam lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Co miesiąc/rok admin powinien banować osobę z największą ilością wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To zawsze byłaby ta sama osoba lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @ktcyferki: zobacz sobie mojego warna z 10.01.2009. Bitch please! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 A ja a ja ile mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Powinna być jakaś nagroda za najlepszy warn. drobiu: Za strojenie sobie żartów z konkursu Tymony 2008 TakeThis: Szpanował itemami w Almorze... ...ale potem podarował mi strzały. No i Patrysław i jego powody do odejmowania warnów: Pyr pyr pyr. Umba! Tirli tirli! Brum-brum! Unga! Kadżunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tak, Patrysław nigdy nie oszczędzał wyobraźni, nawet w warnlogu. Myślę, że jest kilka perełek, z których jeszcze nie zdajecie sobie sprawę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To Tymon ma -1 warnów ? ma tylko odjęcie ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Przecież tylko śmiertelnicy mogą mieć zdjętego warna, a admini... cóż, im pozostaje tylko odejmować od niczego :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No proste, testował na sobie auto warn level reduce Edit: Beach, please "Sam się zatrudnij u Paqoo." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 warn log platyny: https://forum.gmclan.org/index.php?act=warn...8&CODE=view Platyna Ostrzeżony 16.01.2011 - 15:31 Odjęto z poziomu ostrzeżenia Wybaczył. :> Platyna Ostrzeżony 16.01.2011 - 14:18 Dodano do poziomu ostrzeżenia Bo mi Jaklub nie wybaczył. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A właśnie, u Jakluba, krótkie : dziadekkleofas Ostrzeżony 23.11.2008 - 21:11 Dodano do poziomu ostrzeżenia hic Maximal Ostrzeżony 1.10.2008 - 18:06 Odjęto z poziomu ostrzeżenia Bum. Też powód do dania ostrzeżenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Raportowanie nie służy zabawie i podsyłaniu głupich komentarzy moderatorom. to u Japana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pamiętam, że u kogoś było o tym, że wysłał kilka raportów o treści "ROWER" ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jest też Zychu. Idiotyczny raport -.- Cytuję: "bo penis." Zychu, za takie teksty tez leca warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Tylko 14 wpisów (w sumie 7 warnów),... no i miałem 2 warny za tematy w Valhalli. Nawet wszystkie herpyderpy nie dostają za to warnów. :( EDIT: Nawet Lolik nie ma za to warnów, madafaka. Od dzisiaj macie nowego króla Valhalli. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jest też Zychu. lold Treść posta: "KOLEC STOLEC, 1/5" Moje ulubione z mojego warnloga: Przekleństwa w dopełniaczu, to nadal przekleństwa. za durne rysunki w galerii grafik I wszyscy mają w dupie twoje czołgi. No i król, warna za 100% ostrzeżeń lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Murdalow niegdyś miał: Przestań się ciągle chwalić tym chlaniem. Ile razy mam Ci powtarzać, że nikogo to nie interesuje oraz GMCLAN to nie jest forum tylko dla dorosłych. (Chyba za ten post.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 8 (w tym 4 AutoReduce) ;) Czyli np: "Link w shouboxie do niecenzuralnego zdjęcia z Grelą..." i " Za pisanie odśwież przez "rz" " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 PabloGM YXE Ostrzeżony 14.07.2010 - 12:55 "Stolec nr 2 z pięknymi grudkami czy stolec nr4, wężowaty który wręcz wypełza z naszego dupska ?" + fotki obrazujące treść Warn i blokada na 3 dni Ranmus Ostrzeżony 15.06.2010 - 7:36 Niemoralne propozycje wobec dzieci o.O E: Ta, albo YXE u mnie - "chciał bana na 2 dni - nie będę skąpy i dam na 7" :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi