Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Więc tak..skończyłe się moje ukochane seriale czyli Dexter,Breaking Bad i The walking Dea. Pytanie do was czy znacie jakieś inne na podobnym poziomie,tematyka raczej dowolna poza romansami;d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dr. House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Spadkobiercy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 House odpada..nie lubię go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Spadkobiercy :lubieto: Obejrzyj a zakochasz się! Leci kilka razy w tygodniu na TV4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pierwsze słysze o tym serialu..co to o czym to;d Na filmwebie jest tylko jakaś bajka pod tą nazwą i film ze znienawidzonym przeze mnie Clooneyem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Parodia romansu. Zarąbiste. "Zaraz Ci walnę z liścia"- powiedział to gościu trzymający w rękach lipę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Aaa...ten serial kabaretowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zobaczę potem,jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Moonlight (Pod osłoną nocy) Jedyny film/serial jaki byłem w stanie znieść o tematyce wampiry+romans. Do tego całkiem mi przypadł do gustu. Świetne nawiązania do historii i ciekawy dobór charakterów (Logan - wampir, nolife, haker, mieszkający w piwnicy, zamawiający jedzenie przez internet - to mój ulubieniec :lol: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jeśli jesteś gotowy na coś 10 razy lepszego to How I met your mother i The Big Bang Theory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Moje ulubione to: Herosi, Terminator: kroniki S.K, Smallville, Merlin, 4400, Hausa też lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Supernatural? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Chłopaki z baraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Skazany na śmierć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kapitan bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mam na imię Earl. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 My Little Pony mogę Ci polecić, o. Fajny serial, romansidłem nie jest. MLP:FiM <3 poza tym to ten House (którego nie chcesz) i... nie wiem, Rodzinka PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Rodzinka PL? HAHAAHAAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 MacGuyver, Drużyna A, M jak miłość, Klan, Plebania, ALF, 'allo 'allo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Prosze was..nawt nie piszcie takich propozycji w stylu Kapitana Bomby czy M jak Miłość;D Dzięki za resztę,coś wybiorę;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No i oczywiście Trudne Sprawy, Dlaczego ja?, Pamiętniki z wakacji. Bardzo życiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Columbo, Świat według Kiepskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jeszcze raz mówię Chłopaki z baraków. Śmiechu co nie miara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi