Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Temat mówi sam za siebie Ja jakiś tatoo pack dla kompa (myszka, pendrak i podkladka), psikadła avoure czy jakoś tak i słuchawki creative fatal1ty gaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 U mnie słuchawki co roku :D W tym bezprzewodowe to się przynajmniej nie rozwalą tak szybko. Oprócz tego słodycze i bokserki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tablet lamusy BUAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja dostałem kapcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 @ALT Myślałem nad tabletem ale doszedłem do wniosku że lepiej będzie jeżeli w tym roku słuchawki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 I sooo happy because I have tablet weeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 byłem niegrzecnzy i nic nie dostałęm o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 200 zł i czekoladę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wermut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Torba na laptopa, mysz bezprzewodowa i mnóstwo słodyczy od siostrzeńca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 pudełko merci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 NIC :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 ja dostałem wegiel i mam czy palić w piecu w mojej grocie horray! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 nie licząc nowej karty graficznej którą dostałem parę dni temu to nic dzisiaj nie dostałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Magicka od Ojca Red Faction: Guerrilla od Brata Borderlands od Kumpla Fate of The World od Steam od rodziców(ogólnie) wór mandarynek i czekolady + 50 złotych A jutro do babci to się pochwalę co tam dostanę. Wynik dobry bo rodzice mowili w październiku kupujac kompa za 4 kafle że to prezent za 2 lata i nic nie dostane w te swieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 150 zł, dezodorant, kilka tabliczek czekolady, plecak. A sam sobie w prezencie kupiłem na Good Old Games: Serious Sam: The Second Encounter, Oddworld: Abe's Oddyssee, Messiah, Blood II: The Chosen oraz Sid Meier's Alpha Centauri. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pianę do golenia i maszynki B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Messiah TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zestaw końcówek do mojej mini szlifierki, 50 zł, 6 batonów mars, 2 czekolady z nadzieniem, i małą kinder czekoladę od babuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 nic lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Messiah Znam, jak byłem młodszy grałem :D Zarąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 dostałem 5 czekolad 2 książki i zestaw małego ogrodnika (roślina doniczkowa w pudełku zawiera: -doniczka -bulwa -ziemia wszkstko w osobno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nintendo DSi XL i słodycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wynik dobry bo rodzice mowili w październiku kupujac kompa za 4 kafle że to prezent za 2 lata i nic nie dostane w te swieta. Skoro dzielisz z nimi budżet przez następną dekadę, martwiłbym się raczej o ich rozrzutność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dostałem Kinecta ,xboxa 360 , ps3 , paczke gier valve na steamie , nowy komputer , skyrima , portal2 (yea) , czekolade , 500zł TROLLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dostałem Kinecta ,xboxa 360 , ps3 , paczke gier valve na steamie , nowy komputer , skyrima , portal2 (yea) , czekolade , 500zł TROLLS PRZEZTAKICHJAKTYNIECZUJĘMAGIIŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 TEH ART OF TROLLIN Za to co teraz napisałem miałbym bana na starym dobrym gmclanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Widać, żeś od 2008 ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ty, popacz, że ja jestem tu krócej od Wojo o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 to ja dostalem jeszcze 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi