PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 nikas, nie jesteś śmieszny - tutaj się daje inne niż siebie osoby do odgadnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zresztą zagadkę powinna podać osoba, która odgadła. O ile chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Banalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 sunflower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 bardzo proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 TeeGee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ranmus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 YXE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 też nie ale coraz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Gnysek? :P Robi się ciekawie :) @Up. Chyba Yoda :) Wygrałeś towarzyszu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 przecież to pierwsze co się nasuwa na myśl a wy kombinujecie gnysek yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 (Dark) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 dzieki, mistrzu Ja? Tak serio: to ten z Vaderem w nicku, bodajże IamVader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie chodzi o żadnych jedi, najważniejszym elementem jest "Wielki Mistrz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dobra, poddaję was Wielki mistrz to ja ba, dum, tsh~ Sernat niech wymyśla następną, bo Ranmus też jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zagadka powiedziałbym bardzo trudna. Zapewne zgadnie ten, o którym mowa, ech ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 YXE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Niestety nie. Zagadka wymaga znajomości tematu. Jeśli ci nic nie mówi ten obrazek, to małe szanse że zgadniesz :D . Ale tak, chodzi o oko i avatar czyiś ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Użytkownik Anubis, jest taki. LOL :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Niestety też nie. Podpowiedź: jest to jeden z symboli powiązanych z masonerią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ignis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Trafione :D . Jakby ktoś nie wiedział, Ignis posiada w avatarze Oko Horusa, czołowy symbol masoński. Wiem, chora zagadka. Dajesz Ferrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wiedziałem po obrazku o kogo chodzi ;) Czemu tak późno wszedłem do tematu? :D Dajesz Ferrari ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Raczej trudne. ;) EDIT: Jak ktoś nie wie to Eris is My Homegirl z Must Be te Music. Nie mogłem znaleźć lepszego zdjęcia na którym by ta zagadka polegała więc wziąłem to i sam zrobiłem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Włosy ma jak ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 kt1117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Gdyby nie to że ta kapela jest dobra to napisałbym że to Bedziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi