Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ci co są żalowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jak tam uważasz. Gniewać się nie mogę bo jak widzę- czymś ci uchybiłem. Więc przeproszę po prostu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie wiedziałem, że jestem halpem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ludzie jak ignis, czy bagno. A to ci dobre :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Halpy są jak /b/, ewentualnie ojczyzna okiem Eldo - Po prostu się o nich nie pyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Halpowicze to grupka userów (a to: Globi, Kamrat, Zychu, dziadekkleofas i jego powroty zza grobu, inni zapewne też), którzy lubią spamować na GMClanie i obrażać innych. Od zwykłych użytkowników GMClanu odróżnia ich zaś to, że nazwali się halpowiczami i trzymają się razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zapomniałeś o farkraju, marmocie, blackmaulu, kryniorze i adsterze. Zapomniałeś też że halpy lubią wicze oto wicza bawiąca sie w gwiezdne wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 marmot halpem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smigol Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Halpy to, jak już słusznie zauważył Sernat, takie /gm/tardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dodaj ktoś to do Nonsensopedii, bo na pewno się komuś przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ok, dzięki. Ale nie róbcie już spamu, bo się administracja zeźli :D Lolololo Ekhem, zgadywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Halpowicze to grupka userów (a to: Globi, Kamrat, Zychu, dziadekkleofas i jego powroty zza grobu, inni zapewne też), którzy lubią spamować na GMClanie i obrażać innych. Od zwykłych użytkowników GMClanu odróżnia ich zaś to, że nazwali się halpowiczami i trzymają się razem. Ale to wy nas właśnie obrażacie i zaczynacie offtopic :rolleyes: Edit: Skowron '93? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No w końcu :D Tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 marmot halpem? A nie czasem on halpa założył? Jak nie to mnie zjedźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zagadka słowna na poziomie średnim-trudnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zagadka słowna na poziomie średnim-trudnym. Cora Wind? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie wiem, mi to tam przypomina Snake'a (nick) i YXE (jego strona "o mnie") ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Raczej YXE, bo AXE pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jeden user, nick zawiera jedno słowo. Na razie wszyscy źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 To jakiś afrykański wąż musi być :) Kolega na Mikołajki ten axe dostał 'Africa', hmh. Oprócz Snake'a mi nie przychodzi nic do głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 to jest waz eskulapa, taka podpowiedz. Nie wiem, czy o to chodzi, ale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wojzax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie wiem dlaczego, ale zawsze sobie wyobrażałem węża Eskulapa jako węża zielonego jak żaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tak, to Wojzax. Trochę słaba gierka słowna, ale zawsze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 W takim razie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 t-800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 platyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Trafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi