BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Tytuł: Bot Area Gatunek: FpS Opis: W tej grze miałem praktycznie zero pracy. UDK+Mapa z UTIII. W grze można grać z 7 botami w 2 trybach gry. (DM TDM) Możliwe jest też granie przez lan. (prosiłbym kogoś o założenie serwa i zrobienie turnieju, nie potrafie obsługiwać sie hamakiem :/) Download: Jeszcze wysyłam cierpliwościhttps://gmclan.org/uploader/7279/Untitled.png Rozmiar pliku: 292 MB Autorzy: Programowanie: UDK , BytX Fabuła: lol nope. Grafika: Epic Games Muzyka: Epic Games Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 na screenach wygląda super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzieki ^^. Od razu mówie: Jest to lekko zmodyfikowany silnik z UTIII.Posiada 1 mape rozbudowane boty i LAN. Mój wkład był jedynie w poprawie waypointów botów i niewielka optymalizacja. Właściwie 95% tej gry to nie moja robota. Upload : 30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ta gra jest ######sta to jest zrobione w GAME MAKER ?? A jak tylko coś jest dodane to i tak super :) Czekam na download ADD;To kto zrobił tą całą gre A już wiem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 to nie jest w GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 yyyy. To jest robione w UDK nie w GM 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 czekaj, czyli co Ty zrobiłeś w tej grze? ściągnąłeś silnik, mape, zmieniłeś waypointy i wstawiłeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dolicz jeszcze komplikacje,optymalizacje,dogłebny beta-testing,dodanie paru dingsów,drobna edycja mapy(drobna bo jak chciałem zrobić coś wiekszego zawsze partaczyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Na screenie widzę demko UT3 nic więcej to nie wiem poco to ściągać. No sorry ale przemieszczenie paru elementów mapy nie nadaje się do publikacji. Cóż to za pomysł? Jak wrzucisz to ściągnę bo jestem ciekaw co zmieniłeś ale pewnie prawie nic. komplikacje hahah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wiem huder :( Mam świadomość tego że w tej grze nie jest zmnienione praktycznie nic.Ale nie hejtuj mnie za to.Nie jestem zbyt dobrym programista.Jestem samoukiem.To moja pierwsza zabawa z UdK nie zniechecaj mie :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 @up Śmierdzi nawiązaniem do Shota :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Sam bawiłem się w UDK, coś tam nawet skodziłem ale jednak nie widzę potrzeby dawania tego na tę stronę :| Dajesz po prostu to, co zrobili chłopcy z Epic Games i oczekujesz pochwał? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Przykro mi Dropbox to żenada : https://gmclan.org/uploader/7279/Untitled.png Może rzeczywiście jeszcze troche nad tym popracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Warto uczyć się tego UDK? Może jak uda mi się Eclipse ściągnąć to UDK się zacznę uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Licencja jest do dupy, jeśli korzystasz na darmowej licencji to nie możesz za stworzoną w tym grę dostawać dotacji, mało tego nawet nie możesz umieścić gry na stronie w której masz hajs za reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czyli nie ma sensu się tego uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ale nie hejtuj mnie za to.Nie jestem zbyt dobrym programista.Jestem samoukiem.To moja pierwsza zabawa z UdK nie zniechecaj Ściągnąłeś silnik, mapkę, dorzuciłeś waypointy - gdzie jest to twoje domniemane 5% roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 na cholerę tu to wstawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 E no co jest z tą grą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 E no co jest z tą grą?? proszę: http://udk.com/ zrób sobie własną wystarczy ściągnąć i skompilować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ale nie hejtuj mnie za to. Jestem samoukiem. Nie jesteś samoukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 proszę: http://udk.com/ zrób sobie własną wystarczy ściągnąć i skompilować :P Nie chodzi mi o to żeby ją skończył tylko o to żeby ją wrzucił gdzieś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ściągnij sobie engine i mapę i już będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi