Madness Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam. Mam pewien problem z internetem w telefonie, a mianowicie taki, że kiedy chce wejść na jakąś strone to pisze tylko: ,,Błąd:Nierozstrzygnięta nazwa hosta" Da się coś z tym zrobić ? Jeśli tak, to jak ? Sieć: Orange Połączenie: przez GPRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 DNS jest chyba źle ustawiony. Najlepiej wejdź do biura obsługi i poszukaj opcji by wysłali ci konfigurację na telefon. Możesz też iść do komisu i tam za 5-10 zł ci to zrobią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ogólnie spróbuj w łączności to sam poustawiać - Ja tak mogę (ale mam inny telefon). W Ustawieniach łączności powinieneś mieć do wyrobu różne "internety" - Wybierz Orange PS. Linux najlepszy; Play Najlepszy - Use it or pay more :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 czuje flame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ogólnie spróbuj w łączności to sam poustawiać - Ja tak mogę (ale mam inny telefon). W Ustawieniach łączności powinieneś mieć do wyrobu różne "internety" - Wybierz Orange PS. Linux najlepszy; Play Najlepszy - Use it or pay more :D Fervi Go be idiot somewhere else. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Go be idiot somewhere else. Spokojnie, dopiero zniżam się do twojego poziomu Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Lub raczej zniżasz innych do swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Niżej niż ty to spaść się za bardzo nie ma jak ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Miło mi. Morro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 - Jak się nazywa GMClan bez noobów? - EmptyClan Yhm - I co, sprawdziłeś konfigurację internetu w telefonie? Fervi @Morro Mnie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Chyba nie znasz znaczenia wyrażenia 'noob' ptaszyno. Zmorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nom, żyje w betonowym schronie bez internetu - Nie mam słownika, co ja teraz pocznę?! Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Gomorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 CCCCCC-Combo Breaker!!! ButiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie wiem o co wam chodzi ale Shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Fervi No i parówa Sokołowa na śniadanie oczywiście. ;) Pozdrawiam, Ferrari4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ferrari - Sex, Muzyka, Politechnika Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tak, a wszystko za grosze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @TOPIC: Reset fabryczny + pobranie konfiguracji ze stronki Orędż powinno pomóć ;) @OFFTOP Feed me more! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://ustaw.orange.pl/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Sorry, że nie dawałem znaku życia, ale przez jakiś czas byłem pozbawiony kompa ^^ Sprawa zamknięta, zmieniłem telefon i już jest all ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi