Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wszystko na aukcji allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1954902026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czy mogę prosić o podanie adresów stron? Pozdrawiam, xnxn390. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Proszę kliknąć na obrazek. Tam jest "demo". Każdy obrazek to odnośnik do odpowiadającego mu portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Eh, Rael, już to przerabialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ciebie o zdanie nikt nie pytał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 "Potencjalnego klienta nikt o zdanie nie pytał" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie rozumiem o co Ci chodzi i nie zamierzam wdawać się z Tobą w dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Skoro te strony działają, możesz podać statystyki - I wreszcie - W czym zostały zrobione i jakie funkcje posiadają? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czemu tak niesamowicie tanio? Nawet za jeden byłoby to mało. ;) Pozdrawiam, xnxn390. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Sprzedaje skrypty... a tam jest "demo". W czym ? chociażby notatnik ? Funkcję możesz przejrzeć w demie. Tanio? Może i tanio nie wiem... Nie mnie to oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Notatnik - Twój Język Programowania - Zamów już dziś! Jak chciałem przetestować to mi napisało, żebym wysłał SMS'a - Lawl, nikt na to nie wejdzie, skoro wszędzie indziej ma za darmo Fervi PS. Widzę PeHaPe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 heh odpowiedziałem na pytanie. w czym? a nie w jakim języku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Eh, Rael, już to przerabialiśmy Ciebie o zdanie nikt nie pytał. Pozdrawiam Hehe, dziękujemy, dobranoc. "Potencjalnego klienta nikt o zdanie nie pytał" Pozdrawiam Nie masz ukończonych 18 lat, więc "nic nie jest twoje" formalnie ;) . Nie jesteś potencjalnym klientem, tylko potencjalnych hejterem. Na twoim miejscu czas, który przeznaczasz na dowartościowywanie się na forach internetowych przeznaczyłbym na odrobienie pracy domowej, pomoc mamie przy kuchni, tacie przy warsztacie, itd. Jesteś niezdolny do takich rzeczy? To rób gry. Nie pasuje ci Rael? To go sobie zablokuj. Internet jest zły? Nie korzystaj. Przez takich jak ty TVN/Radio Maryja/rząd szuka pretekstów do cenzury internetu... Żal w cztery litery ściska ;/ . Nie wyskakuj z pseudo-argumentami, bo co niby możesz w temacie powiedzieć? Pojechać po czyjejś osobie? Naucz się trochę kultury, szacunku do starszych, pracy innych i przede wszystkim trzymać język za zębami. Inaczej nie będziesz miał lekko w życiu. Zastanów się chwilę zanim napiszesz kolejny przesiąknięty ironią post ze zdrobnieniami nicków innych, starszych i bardziej ogarniętych od ciebie ludzi, bo ironia jest niesamowitą bronią, ale w rękach mądrych ludzi. U ciebie doszukiwanie się inteligencji jest syzyfową pracą. Może i ona istnieje, ale za każdym razem ją gdzieś skrywasz pisząc na tym forum. Żałosny sposób znalazłeś na zwrócenie na siebie uwagi. Pozdrawiam i mam nadzieję, że cokolwiek do ciebie dotarło, peace & love, Sernat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Naucz się trochę kultury, szacunku do starszych, pracy innych i przede wszystkim trzymać język za zębami. Inaczej nie będziesz miał lekko w życiu. W internecie jest nieco inna hierarchia :) Ja tam Chella lubię ;x Jak z resztą każdego na tym forum. I wybacz ale wypominanie czyjegoś wieku nie jest zbyt miłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 W internecie jest nieco inna hierarchia :) Ja tam Chella lubię ;x Jak z resztą każdego na tym forum. I wybacz ale wypominanie czyjegoś wieku nie jest zbyt miłe. Czasem można i sobie porobić jaja, ale fakt, który mnie przeraża to ten, że on pisze to wszystko na serio. Prowokuje do niepotrzebnych kłótni, wtrąca się tam, gdzie nikt go nie potrzebuje. Nie jest, jak się określił "potencjalnym klientem", więc nie powinien niczego tu szukać. Okej, raz mu się zdarzyło, nie ma sprawy. Ale takie bezczelne pyskówki w stylu "przerabialiśmy to" do dwa razy starszej osoby - no są po prostu śmieszne, kiedyś nie do pomyślenia. Polska jest państwem, które od zawsze opiera się na konserwatywnych wartościach. Miłe czy nie, przestrzegać ich trzeba lub po prostu wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ale Chell to Chell :D Czy tam 4tk :) Taki jego charakter drażniący :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @Ignis: +1 W Internecie wiek nie ma znaczenia, jeśli ktoś młodszy od ciebie jest mądrzejszy i umie Cię przegadać to nie wyciągaj tego lamerskiego argumentu, jakim jest wiek :P Jakby miał w profilu 30 lat to byście pokornie wysłuchiwali jego uwag jako starszego i mądrzejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zamykam temat bo to nie ma sensu. Skoro portale generują 3000 złotych miesięcznie zysku, to po co je sprzedawać, skoro mogą zarabiać? Ano, bo tego zysku nie przynoszą. Mam w sieci doświadczenie od 8 lat i gówno zarobiłem, poza pracą zawodową, więc mi tu nie pitol. I do tego z tą licencją i kopią znów... daj se już człowieku siana i nie rób wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi