IamTheLaw Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Siemka, wiem że to nie od tego forum, ale prosze byście zagłosowali na pracę Magdy Zimorodek z 4c z języka niem. Nie bądź cham i zagłosuj, mojej koleżance bardzo zalezy na zwycięstwie (i na słownikach w ramach nagrody) :) LINK: :cheers: Z góry dzięki :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wnerwiasz mnie już. Myślisz że napiszesz posta i masz? Czemu niby jej praca? Phi. Zagłosowałem na pracę Wiktorii Haze. Tak o. Dla jaj bo mnie już denerwuje twoje władcze pieprzenie. I serio. Zmień forum bo wkurzasz każdego takimi tematami.... Żałosne. Że co? TYLKO JEJ NA ZWYCIĘSTWIE ZALEŻY!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Referat Konrada Studzińskiego zmiótł konkurencję, pierwsze miejsce ma w kieszeni. I temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Co za chamy, z was, człowiek z prośbą o pomoc przychodzi a wy głosujecie na kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Każdy ma prawo głosować na kogo chce, nie będziesz nam narzucał na kogo mamy oddać nasz głos. Podaj jakieś konkrety, bo nie wiem co kupuje, a nie będę cię instruował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Która to już prośba o głosowanie w tym miesiącu? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zagłosowałbym na kogoś innego ale już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam już was dosyć hejterzy -.- . Oddałem głos na osobę, o którą prosił. Czy to takie ciężkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam już was dosyć hejterzy -.- . Oddałem głos na osobę, o którą prosił. Czy to takie ciężkie? SUPER ps. ja też zagłosowałem, frajerzy. pójdziecie do piekła LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 SUPER ps. ja też zagłosowałem, frajerzy. pójdziecie do piekła LOL! nie ogarnąłeś :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie ogarnąłeś :D . ależ ogarnąłem :> rickroll jest stary, zostawcie już tego biednego ricka astleya w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ależ ogarnąłem :> rickroll jest stary, zostawcie już tego biednego ricka astleya w spokoju zatem kontynuujmy :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 zatem kontynuujmy :> . nie dwukropek fał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 rickroll jest stary, zostawcie już tego biednego ricka astleya w spokoju never gets old Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 nie dwukropek fał przewrócone fał, tępy masonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 przewrócone fał, tępy masonie. nie, bo :v, żydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jaki Rick Astley? Macie głosować na Wiktorię kuhwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Śmierdzi trolem na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 LOL Kocham gmclan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja zagłosowałem na jakiegoś Hoffmanna, bo słabo mu idzie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 nie, bo :v, żydzie gdybym był żydem, to nie jadłbym chleba, ośle ; / ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 gdybym był żydem, to nie jadłbym chleba, ośle ; / ... jak to? iamthelaw właśnie je chleb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jak to? iamthelaw właśnie je chleb. jak zawsze przekręcasz moje argumenty, to już nawet nie jest trolling, to idiotyzm : ((( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jak zawsze przekręcasz moje argumenty, to już nawet nie jest trolling, to idiotyzm : ((( . wracaj jeść chleb, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 wracaj jeść chleb, a nie w sumie to ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 WIDZE, ŻE NIE KOŃCZYCIE CHŁOPAKI, KEEP IT UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Arghm :I Myślałem o wszystkim. O bluzgach, dyskryminacji i nawet zsyłaniu klątw na linki z Rick'iem Astley'em ale flamewar'u Sernata i Jakluba się nie spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 niestety, ale wygrałem argumentacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Moje zdanie, za które pewnie mnie zabiją ale jesteś bardzo inteligentną i ciekawą osobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 LOL Kocham gmclan :P Ja też - za takie topiki :D Ja zagłosowałem na Rojczoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi