Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 moje laczki powiedziały, że chętnie zwiedzą okolicę Kt1117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To już wiemy gdzie 10- lecie GMC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przynajmniej nie będę miał daleko. Może wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Aż miło się czyta tę radosną degrengoladę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hot topic :D Jak na tym z Dziab co bedziom kopiował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 btw. zaproś GMclan na Wasz ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Co wy wszyscy takie zakochańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ohohohohoho TAWARISZCZU cóż za sympatyczny pomysł! :D Będzie, jak to mówisz: to bedzie bardzo przebajecznie niczym kasztan na tarasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Haha, moje laczki są zachwycone. I mówią, że znajdą Kt1117 i go osobiście pogryzą, jeśli ich nie zaprosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Też mam takie laczki...! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czy Twoje też przeżyły napad Basseto-krowo-predatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja mam Basseto-krowo-predatora w takich laczkach. Siedzi w piwnicy i czeka na laczki Bedzioma, bo te które ma są już zużyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To do Ciebie ten Basseto-krowo-predator poszedł? Bo nie wiedziałem, dokąd uciekł po tym, gdy się zdołował po niepowodzeniu w zżarciu moich kung-fu-laczków. Krzychu, Ty brutusie :<< Ale dobra, niech się szykuje na wizytę moich laczków. Przygotuj apteczki. Dużo. Bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Skąd wiesz jak mam na imię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pisałeś na forum :D Chyba nawet w tym temacie jak coś, to sorry za użycie Twojego imienia Edit: O-o, Dziab przegląda temat. Bojem siem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dziab? Ona se nie poszła aby z tego forum? :) Bedziomie, wyczyść se skrzynkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wyczyściłem :3 A Dziab tu była. Jakąś chwilkę temu. Widziałem : ((( 64 użytkownik(ów) aktywny(ch) przez ostatnie 15 minut: gości: 47, userów: 16, ukrytych: 1 Bedziom, Jakim, Shocker51374, Flaque, Dziab 5 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników) 4 Użytkownicy: Bedziom, Dziab, Ignis, Threef Zbliża się *dźwięk z filmu Szczęki* :<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Oho! Widzę! MAM 2 METRY ZIEJĘ OGNIEM I POTRAFIĘ ZJEŚĆ MŁOTEK Creepy :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ktoś dał jej cynk, że o niej gadamy. Zdrajca jest wśród nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie obrażam się (nigdy). Nie pamiętam tylko, żebym gdzieś w necie używał swojego imienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Podałeś je gdzieś tutaj podczas cytowania jakiejś sytuacji, oraz w temacie "Program z GM w szkołach i dyskusje na temat wiary" podczas cytowania swoich kolegów proszących pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dziab? Ona se nie poszła aby z tego forum? :) Jestem caly czas : ))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 : ))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Serio umiesz ziać ogniem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zobaczyłem, że najnowszy post jest od Dziab i pomyślałem "pora umierać", ale treść jest inna niż spodziewana :D E: serio potrafisz zjeść młotek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jasne, ze umiem, moglabym was nauczyc, ale nie macie tylu pieniedzy : ))) Zobaczyłem, że najnowszy post jest od Dziab i pomyślałem "pora umierać", ale treść jest inna niż spodziewana :D ehehehe, nie chce mi sie w tej chwili ci dokuczac :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 "Pieniądze szczęścia nie dają" :P Nie chce Ci się mi dokuczać? Srogo się zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeszcze tylko bot negujący niech przyjdzie, to w ogóle bedzie śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ta, będzie zabawa na 14 fajerek ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wolałbym moją Marysię ale sobie poszła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Oh noez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi