Pieter Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam! Dawno mnie nie było, nieprawdaż? Wpadłem znowu na stare śmiecie, poczytać co tam porabiacie i bezwstydnie "zaspamować" was linkiem do mojego kanału na youtube. Lubisz gry, lubisz build & play'e, playthrough, i ciekawostki? No to kanał jest dla Ciebie :) Nudny prowadzący (mua), spora ilość wulgaryzmów i duża dawka filmów per 24h. Jeżeli do tej pory nie zamknąłeś przeglądarki... Dzięki Ci :) Lol, dobra... niezły tekścik reklamowy już za mną i jak widać słaby ze mnie market'er ;p, a teraz trochę mniej oficjalnie. Chciał bym was poprosić o odrobinę wsparcia. Lubię grać w gry, ostatnio zacząłem to nawet nagrywać. Kanał leży sobie już od jakiegoś czasu, używany jedynie do komentowania, więc ostatnio chce go trochę ożywić. Jestem w trakcie wrzucania playthrough Super Meat Boy, oraz Build & Play w MC 1.9 pre. 4. To co powiecie na małe wsparcie? http://www.youtube.com/user/Knobiks Build & Play 1 MC - play lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tylko nie streamój samobójstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tylko nie streamój samobójstwa 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Polecam zbigniew wodecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 3/40 róp wincyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tylko nie streamój samobójstwa LOL Myślę, że Pieter raczej już zmądrzał :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 I teraz będzie streamował swoje zabójstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ty kt1117 to powinieneś streamować Familiadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 @Senrat Aha, chyba nie zrozumiałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 @Senrat Aha, chyba nie zrozumiałem. ;) Innymi słowy: kate, daj model tej betoniarki, z której takie błyskotliwe teksty dobierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W filmach co drugie słowo to kur*a. Myślisz że jesteś fajny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 <trollface again> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wiem, mam bardzo specyficzne poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 mnóstwo postów i zero o kanale na yt. @pieter: więcej reklamy bo tego brakuje, kilka filmików ma więcej niż 500 wyświetleń, a połowa po 3-4. patrz na mój, jeden filmik wrzuciłem i mam więcej wyświetleń kanału :). http://www.youtube.com/user/UnPictures?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 10/10 Haters gonna hate. Nie będę dawał wyjaśnień, ale każdego może trafić ciężka depresja. @adam014: urzekła mnie twa historia :) @Phoenix: tak wiem, problem w tym, że akurat w reklamie, jestem bardzo cienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ale każdego może trafić ciężka depresja. true story, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 @Phoenix: Suabo :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No, moje pierwsze "Gramy w" zakończone :) ostatnie części się uploadują... Macie może pomysł w co mógł bym zagrać?\ Next: sand generator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Rock of Ages, Voxatron (teraz w humble indie bundle za ile chcesz kupisz :P), Octodad. Z tych ciekawszych tytułów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania! Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A zrób filmik z kingdom hearts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Rock of Ages wygląda zachęcająco :P a co powiecie na stare dobre Black & White 1 oraz 2 + dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Rock of Ages wygląda zachęcająco :P a co powiecie na stare dobre Black & White 1 oraz 2 + dodatki? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Rock of Ages albo Voxatrona ładuj, RoA ma genialne cut-scenki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Rock of Ages wygląda zachęcająco :P a co powiecie na stare dobre Black & White 1 oraz 2 + dodatki? TAK, TAK, TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie Jest ktoś chętny portal 2 coop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja mógłbym pocoopować, nawet jestem ciut nienajgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wybaczcie, że ostatnią część portal 2 tak późno uploadowałem. Nie miałem neta przez jeden dzień, ale teraz już jest online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Graj w Rock of Ages >:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi