Elevator Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 to znaczy ze nie moge skomentowac przyjacielu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 możesz, ale nic to nie wniesie do aktualnej rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Kurcze, to ugu ma 'dziki' regulamin. W tym linku jest obrazek, ale ja go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Więc jeśli możesz to wrzuć z imageshacka czy z innego normalnego hostingu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 http://targowiskoo.ugu.pl/index.php. Obrazek z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 myślisz że sam mógłbym zrobić grafiki w stylu biblii Maciejowskiego? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie znam się. Prawie nigdy nie rysowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja też, póki co próbuję nakładać nową warstwę wzorów i kolorów na przykładowe grafiki - żeby zachować perspektywę i proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 to znaczy ze nie moge skomentowac przyjacielu? Z całym szacunkiem ale robi się bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 http://targowiskoo.ugu.pl/index.php. Obrazek z prawej Obrazek po prawej mówisz? https://gmclan.org/up539_5_Untitled724c6.html hehłeh xD edit: O wyczyściłem cache i teraz widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A może znalazłby się ktoś chętny do narysowania postaci z perspektywy niby 3D, takiej Doom-owej? Maksymalna szerokość to 64, nie wiem jaka wysokość będzie pasować :D Nie ma pośpiechu, ale jakby ktoś chciał to przydałby się jegomość w jasnej koszulinie, granatowych hajdawerkach, niskich brązowych buciorach, z gołą głową - fryzura to osełedec, czyli http://www.puls.uni.lodz.pl/numery/26/img/kozacy.jpg . Ubranie prezentuje się mniej więcej tak - https://lh5.googleusercontent.com/-d21r8F8z...17_lagod_1a.jpg . Gdyby ktoś z zainteresowanych (już widzę te hordy) byłby na tyle umiejętny że umiałby narysować "ludzką" twarz, to byłaby ona lekko przepita, ogorzała i lekko zmęczona. Wierzę w was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 A może znalazłby się ktoś chętny do narysowania postaci z perspektywy niby 3D, takiej Doom-owej? Maksymalna szerokość to 64, nie wiem jaka wysokość będzie pasować :D Nie ma pośpiechu, ale jakby ktoś chciał to przydałby się jegomość w jasnej koszulinie, granatowych hajdawerkach, niskich brązowych buciorach, z gołą głową - fryzura to osełedec, czyli http://www.puls.uni.lodz.pl/numery/26/img/kozacy.jpg . Ubranie prezentuje się mniej więcej tak - https://lh5.googleusercontent.com/-d21r8F8z...17_lagod_1a.jpg . Gdyby ktoś z zainteresowanych (już widzę te hordy) byłby na tyle umiejętny że umiałby narysować "ludzką" twarz, to byłaby ona lekko przepita, ogorzała i lekko zmęczona. Wierzę w was! tak zajrzałam i mnie podkusiło... niestety nie umiem narysować w tej wielkości przepitej twarzy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ładne, dzięki. Zobaczę jeszcze jak będą wyglądać w grze, ale to wkrótce bo na razie obiekty postaci mi się popieprzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Walka będzie turowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Skądże. Normalna w czasie rzeczywistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 czyż to dalej żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Żyje, aczkolwiek zmieniłem trochę wielkość poszukiwanych ludzików. Mogą być sporo więksi (nawet z 800 pikseli wysokości) bo to się kodem zrobi, ważne żeby byli proporcjonalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To chyba jedyna taka na świecie gra ,która z czasem zmieniała swój typ grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 @UP: Fallout 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Heh jestem pewien że sporo twórców nie mogło się zdecydować na jedną koncepcję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kiedy DEMO ? Niemogę się doczekać :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja też czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 jest demo, w demach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jest demo, w demach SPAM = Warn Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jest demo, w demach SPAM = Warn Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ajć. W przerwach od zabawy w budowę silnika wymyślam co ciekawsze postacie - może ktoś by się skusił na stworzenie takiej kobietki i takiego jegomościa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Nie zagalopowałeś się waść za bardzo na wschód? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 może ktoś by się skusił na stworzenie takiej kobietki (...) Mam bez żeber zostać? ...jak jakas dżdżownica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Po prawdzie masz Ignisie rację, ale na naszych ziemiach trafiali się "poturczeńcy" i podróżnicy - planuję NPC na podstawie tureckiego wędrowca Ewilii Czelebiego :) Mam bez żeber zostać? ...jak jakas dżdżownica? hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 hmmm? No... O biust chyba chodziło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi