karolo320 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 To jesteś anty/terrorysta strzelajacym do bezbronnych cywilów? (nie grałem.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nie, oni po prostu sobie są. Możesz ich uśmiercić ale nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nie wiem, czy to miała być jakaś żartobliwa riposta w twom stylu, ale mówię o botach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Aaa... Myślałem, że mówisz o cywilach (czyt. tych w jasnoszarych koszulkach) ;d Boty już się tak nie zacinają, dodałem maski. To samo tyczy się graczy i cywili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mam nadzieje że wyśrodkowałeś maskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Oczywiście, że wyśrodkowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Jemu chyba chodziło o wszystkich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mi też chodzi o wszystkich ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Aj. Odpisałem na twego posta na szostej stronie ;) Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Spox, man. 3majcie wersję z maskami. Teraz grę restarci się R. Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Grafika. Dziwne sterowanie... Jeszcze sporo rzeczy. Jak widziałeś CSa 2D to się na nim wzoruj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dziwne sterowanie... Dlaczego dziwne? Poruszanie w stylu GTA2 najbardziej pasowało do swego rodzaju multi. Jeszcze sporo rzeczy. Napisz, jakich. Jak widziałeś CSa 2D to się na nim wzoruj ;) Widziałem CSa 2D i powiem, że Shot to dupny "klon" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Trochę lepiej, ale wciąż fatalnie. Btw. "s_drzewo" przypomina mi inną roślinkę.. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 A skąd wiesz, że to "s_drzewo" się nazywa i że w ogóle istnieje? ;> E: ano tak, w zasobach (w sensie, w folderze Files) jest :P Sorry... Dałem też 1 gotowy zamienny zestaw zasobów (Files -> Yoire -> fransua) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 MOTHER OF GOD! Przyznaje twojej grze tytuł "najbardziej zbugowanej gry roku", aż mi się nie chce pisać co jest nie tak, może dodam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Już się boję :( Proszę, napisz. Chcę wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dobra pograłem chwile i najgorsze jest ai botów musisz nad nim mocno popracować, nadal player blokuje się na ścianach (już w mniejszym stopniu ale zawszę), nadal strzela siłą umysłu, pociski nie niszczą się po zabiciu kogoś. To na razie tyle popraw to i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 1. najgorsze jest ai botów 2. musisz nad nim mocno popracować, 3 nadal player blokuje się na ścianach 4.(już w mniejszym stopniu ale zawszę), 5. nadal strzela siłą umysłu, 6. pociski nie niszczą się po zabiciu kogoś. 7. To na razie tyle popraw to i będzie git. 1. Wiem :( 2. Spróbuję zrobić, co umiem ;d 3. Where? ;o 4. Zawsze jakaś poprawa. 5. Wiem ;/ 6. Huh... Poprawię. 7. Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie. To nie wszystko. Ogólnie jakieś to... Odpychające... Wybacz Bedziom. Ale szczególnie AI botów dopracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Wiem, AI jest powalające ;d A co do pkt. 3 to już kumam kiedy to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ale serio sterowanie zmień. Lepsze jak idzie w kierunku myszki. Albo zró jak w CS2D że kierunkiem do myszki a idzie z klawiszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 OMG, ile razy można pisać - W SINGLU BĘDZIE STEROWANIE MYSZKĄ, ALE TU NIE MA Z OCZYWISTEGO POWODU, ŻE JEST 2 GRACZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Lol. Bo takich gier się nie robi z rozciachanym vievem :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nie bójmy się łamać schematów. Sterowanie przypomina GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Szczerze przyznaję, że dużo to się nie zmieniło w wyglądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Samochód jest :D Jak tam Bedziu idą prace? Mam pomysł zrób c4 za pomocą którego gracz może się przez ścianę przedrzeć, co urozmaici rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Na grafiki jeszcze będzie czas, zrób coś dobrego na zastępczych a grafik się znajdzie. Pomysł SKiDa bardzo dobry, może niekoniecznie C4 ale inny materiał wybuchowy, a odłamki ściany ranią wszystkich dookoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jeśli bomba bumnie przy ścianie, to ją niszczy już w aktualnej wersji :) Edit : Tfu! Wam chodziło o coś poza bombą i nieszkodliwymi granatami, tak? :D Jak najbardziej dobry pomysł, zrobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ale błagaaaam. Bez grafiki nowej to nie będzie dobre :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 SKiDa nie chcę wykorzystywać, a jak napiszę do Seweryna55 to on zrobi na za 2 miesiące. Więc nie wiem, co robić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi