Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 jak będzie średnia to już coś caporegime ma dużo dobrych pomysłów ty musisz tylko zrobić z nimi co należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 jak będzie średnia to już coś I know ;) caporegime ma dużo dobrych pomysłów Wiem, popytam się go troszkę :P ty musisz tylko zrobić z nimi co należy Postaram się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To tylko strzelanka multiplayer, praktycznie sam silnik i grafika, ty musisz jakoś wzbogacić rozgrywkę. Jeśli to ci się uda, masz nawet szansę na pewne zyski z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jeszcze przecież coś z tego może być, musimy tylko poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Widzę, że bedziu się jednak przykłada do tej gry, więc może rzeczywiście mu wyjdzie. A co do okładki, nie bedziugames tylko NightVision jak już : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wojzax, dorób jeszcze tylną okładkę z tekstem i zmyślonymi wymaganiami sprzętowymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To tylko strzelanka multiplayer, praktycznie sam silnik i grafika, ty musisz jakoś wzbogacić rozgrywkę. Jeśli to ci się uda, masz nawet szansę na pewne zyski z gry. Full 2giej części gry będzie się koszcił złotówką + ew. datkiem :P : ) ;) Jeszcze przecież coś z tego może być, musimy tylko poczekać. Bo będzie, bo będzie ;) Brechtłem :D Widzę, że bedziu się jednak przykłada do tej gry, więc może rzeczywiście mu wyjdzie. A co do okładki, nie bedziugames tylko NightVision jak już : P Dzięki, postaram się, żeby gra mi wyszła :P Trafna uwaga - NightVision :P Wojzax, dorób jeszcze tylną okładkę z tekstem i zmyślonymi wymaganiami sprzętowymi :D +1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 I jak tam, jak idą prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Prawdopodobnie powoli, ale przydały by się jakieś nowe screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Teraz odrobię lekcje i zaczynam kodzić - dzisiaj nie miałem wcześniej czasu. Co do screenów - nie ma po co, bo : a ) nie ma nowych plansz b ) nie ma żadnej innej grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jeśli np. będziesz potrzebował jakiejś prostej grafiki bez pro shadingu to daj mi rozmiary to coś Ci mogę maznąć na boku gdy mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Enjoy. 2 nowe screeny : Nowość to "trawa" i amunicja :) Ale poza tym - prace trwają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wygląda jak dzieło nowicjusza w RPG Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ale jest to dzieło nowicjusza w Game Makerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bedziom, zamień czas na sekundy ;) Narazie czekam na gameplay'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No tak, zmiana na sekundy to dobry pomysł :P A gameplay może się niedługo ukarze, bo opinia siedzącego obok mnie Filozofa Dziobaka bardzo mi pochlebia (i wzmacnia moje ego xD), więc jestem swego rodzaju ofiarą pozytywnej motywacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mam nadzieję że to tylko zastępcze grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 I tu się możesz zdziwić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nawet moje zastępcze grafiki zrobione w game makerowym edytorze wyglądają lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Taa, to się nimi pochwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Shot to projekt który ma całkiem spore szanse, nie zmarnuj tego kiepskimi grafikami przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bedziom mam taką radę pobierz gimpa i pokombinuj z filtrami a wyjdzie ci coś co wygląda naprawdę dobrze. co do kamieni,trawy,naboi musisz zrobić kilka oddzielnych grafik np. 9 grafik kamieni ,żeby nie wyglądało to jak wspomniał Explosivo. Chodzi o to ,że to wygląda jak w tibii rozrzucałbyś obok siebie takie same itemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 @Coporegime - Nie no, bez urazy, ale mnie trochę bawią rady nt. grafiki od gościa, któremu spodobał się "szlachcic" Sheriffa :P @Up - Wojo, ale nic mi nie da dobry program do robienia grafy, skoro nie umiem graficzyć... Mam Gimpa i nawet Photoshopa, ale mi nic po nich, bo nie umiem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nie używasz mojej skrzyni why? A co do tego co napisałeś do caporegime to było chamskie, a grafika szlachcica(przyznaję bez bicia)jest do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bedziom Myślisz ,że ja umiałem ? bzdura musiałem na necie szukać tutoriali. Znajdź jakąś polską stronę o gimpie i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Może chamskie to to Sheriff nie było, ale teraz przynajmniej wiem czego mogę się spodziewać po 12-latku :D A Bedziu, co do prostokątnego szlachcica - tak, spodobał mi się bo o niebo przewyższał to na co było stać mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dopsz. Uwaga, uwaga! Macie taką pre-pre-alphę Shota! Wersja tylko na 2 graczy! Sterowanie WSAD i spacja - gracz po lewej stronie Strzałki i enter - gracz po prawej stronie (aby podłożyć bombę musisz ją wziąć, kliknąć M, kilkanaście raz pierdzielnąć w enter i poczekać aż buchnie :P Zmiana broni z powrotem na palną to K) Klik 2mb PS. proszę o zgłaszanie błędów ale nie o ocenianie tej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Gimpuj.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi