Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Muuuuczek - ale te faile to było o dźwiękach w grze nagranych przeze mnie. W wersji 0.4005 (aktualnie w necie) ich nie ma oraz w 0.401 (następny update) również się nie pojawią. @Ignis - dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak z wydajnoscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 przechodzenie mutacji - m-m-m-monster fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja miałem wtedy dziwny głos ale mój kolega o ile dobrze pamiętam w porządku miał. I jak rzeczywiście jest spoko jak Bedziom mówił to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 przechodzenie mutacji - m-m-m-monster fail +1 powiem, że to gorsze od braku mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie zniechęcajcie go, bo w końcu nam nie pokaże, a ja koniecznie chcę posłuchać : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No i mnie zniechęciliście, good job. Nie usłyszycie mnie w Shocie ;x Zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No i mnie zniechęciliście, good job. Nie usłyszycie mnie w Shocie ;x Zadowoleni? hmm... tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ściągnijta nową wersję v.4011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie wiem czy wiesz, ale nikogo nie interesuje twój blog o shocie, stąd pytanie- po co go prowadzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ciebie nie interesuje. Znam parę osób, które chcą śledzić niusy o grze w jednym miejscu w konkretach, a nie rozbite na 12 stron na jakiejś nieznanej im stronie gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ciebie nie interesuje. Znam parę osób, które chcą śledzić niusy o grze w jednym miejscu w konkretach, a nie rozbite na 12 stron na jakiejś nieznanej im stronie gmclan.org mama i tata się nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Bedziom nie słuchaj tych hultajów. Ja i Ignis w ciebie wierzymy, nagraj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @up - nie, nie wierzycie :* @Law - no shit, Sherlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Grałem w nową wersje i powiem tyle: coś spieprzyłeś. Boty się kręcą w kółko a gdy podejdziesz za blisko to strzelają ale nie gonią... Sprawdź kod. A i nadal się w ścianie da zaciąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zaraz ściągam :) @up - nie, nie wierzycie :* Ja tu każdego lubię ;x Wierzę, że będzie fajne :) Edit: Zdecydowanie lepiej. Jednak to głupie że boty stoją sobie i biegną dopiero gdy mnie zauważą. I niech nie podchodzą tak blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @SKiD - kiedy boty kręcą się w kółko? @up - a kiedy mają biec do Ciebie, jeśli nie wtedy, kiedy Cię zauważyły? :P Dobrze, nie będą podchodziły tak blisko. No i dzięki za "zdecydowanie lepiej" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No. Nie chodzi mi o to. Niech one łażą po mapie, szukają... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Aaaa... :D Ok, spróbuję, ale nie obiecuję ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Bedziom zamiast tego co masz użyj poruszania po gridzie i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tak, jak napisałem Ok, spróbuję, ale nie obiecuję ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Trochę się przyłóż do tej grafiki... 2min: Znalazłem małego buga dotyczącego depha napisu health oraz ammo. Chodzi o to że wchodzi za czarny obiekt (to chyba jest ściana) i go nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zdaję sobie z tego sprawę, ale po prostu jak na razie to mi się nie chciało tego zrobić ;x Tak, wiem, że to tylko kilka cyferek do zmiany w okienku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 TAK! Wiedziałem, Bedziom traci chęci do tworzenia gry !!!! Kolejny projekt umrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wcale nie tracę chęci ;) Po prostu stwierdziłem, że to tylko drobny szczególik i że później go poprawię : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Bedziom? Nieee... Zrobi tą grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 wtedy to święto po prostu będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 OK, ale obiecajcie mi, że wszyscy zbiorowo mi pogratulujecie jak już to zrobię :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tylko zrób to dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi