Madness Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie rozumiem cię kolego, o co Ci w ogóle chodzi? Co ja wam ludzie zrobiłem Chyba chodzi mu o to, że i tak jesteś,byłeś i będziesz słabszym programistą od Psychixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Czyli wychodzi na to, że ja pracowałem dla PSYCHIXA? Nigdy w życiu nie ingerowałem w jego plany, nie wiem kto to powiedział, kto to zdanie o mnie stworzył. Ja pracuję wyłącznie jako wolny, pojedyńczy programista i nigdy u nikogo nie pracowałem. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Hola hola, na nic nie wychodzi. Pisalem ,,chyba", on sam ci powie bo ja przecież w nim nie siedze i nie wiem co chciał przez to powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 nie zdążyłem przeczytać jeszcze "WTF", ale jest zabawnie :D biedny halpek stara się obrażać userów, wszcząć wojnę słowną, za co dostaje bana, reszcie radzę ignorować takie zaczepki, o ile też nie chcą dostać nagrody za współudział - tym samym nauczycie się, by nie reagować na zaczepki - wystarczy takie zaczepki zgłaszać mi na PW, a ja się tym niezwłocznie zajmę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 nie zdążyłem przeczytać jeszcze "WTF", ale jest zabawnie :D biedny halpek stara się obrażać userów, wszcząć wojnę słowną, za co dostaje bana, reszcie radzę ignorować takie zaczepki, o ile też nie chcą dostać nagrody za współudział - tym samym nauczycie się, by nie reagować na zaczepki - wystarczy takie zaczepki zgłaszać mi na PW, a ja się tym niezwłocznie zajmę :) Czyli wychodzi na to, że chcesz z nas zrobić konfidentów ? - nie no joke :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 tak, macie być konfidentami. bo złego w tym jest co? to, że chcecie bronić własnej skóry, zostawiając brudną robotę mi? no kaman, jasne, że nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Takk dzielny paladynie Cyckoczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jeśli to było do mnie - oszczędź sobie i innym tych żałosnych tekstów o cyckooczach / cyckokroczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Edit? :) Byleby nie było bana :P Ale apokalipsa będzie czy chcecie czy nie. Wracając do tematu... Widziałbym w komiksie mentora dyzmka- LEDa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Co ja wam ludzie zrobiłem W każdym możliwym poście piszesz, żeby cię Anty dodał do tego komiksu? Zresztą jest wiele osób upamiętnionych w GMC z różnych powodów - ty nią nie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Mam pełno pomysłów, ale na razie chcę wszystkie co ciekawsze postacie przedstawić i udokumentować Exy, budowniczy zamków Ten zamek w tle pokazuje ewidentnie fucka, tak miało być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Globi - przywódca bandy. Murdalow - przywódca kontrabandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Korodzik, nadworny skryba ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Poxipol, najmocniejszy klej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dopiero przeskanowałem wszystkie strony, i jestem zadziwiony iż nikt o mnie nie wspomniał teraz też nie wiem co o mnie myślą. Jestem tutaj nie znany! BTW. czy jakiś admin przypomina sobie usera sowapl? Mój stary nick został usunięty po 3 dniach dlaczego? Nie wiem, i bardzo chcę się dowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 co to za bazgrołki : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dopiero przeskanowałem wszystkie strony, i jestem zadziwiony iż nikt o mnie nie wspomniał teraz też nie wiem co o mnie myślą. Jestem tutaj nie znany! BTW. czy jakiś admin przypomina sobie usera sowapl? Mój stary nick został usunięty po 3 dniach dlaczego? Nie wiem, i bardzo chcę się dowiedzieć... nie nie jesteś sławny ani na nowym ani na starym nicku. teraz możesz iść się pociąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A może by tak dziab dodać ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Tak. Obok napalonego bedzioma ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Niee. Dziab by chyba nie pasowało być trollem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie zrozumieliście, towarzyszu. Bedziom chciałby być jej niewolnikiem. Sam mi pisał. Tfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Aha.. Nie wnikam w szczegóły.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A ANtY już nie robi komiksów... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @IamTheLaw czy ty próbujesz przy kozaczyć? Twoje kawały (czy co to w ogóle jest) nie są śmieszne. Zaczynasz mnie denerwować chociaż nic Ci nie zrobiłem. Więc się ogarnij i kontroluj się od pisania postów o mnie. Ja o tobie nie piszę i oczekuje tego w zamian. A co do komiksu to Anty za pewne będzie go jeszcze robić, zwolnił tylko bo "co za dużo to nie zdrowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @IamTheLaw czy ty próbujesz przy kozaczyć? Twoje kawały (czy co to w ogóle jest) nie są śmieszne. Zaczynasz mnie denerwować chociaż nic Ci nie zrobiłem. Więc się ogarnij i kontroluj się od pisania postów o mnie. Ja o tobie nie piszę i oczekuje tego w zamian. Nie jestem niczyim adwokatem ale szczerze, on nie chciał cię obrazić (jak mniemam) tylko, wybacz. Stwierdził fakt. Może nie ma racji ale jest tu od 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Im The Law ma rację rzadko miewa rację, ale tym razem w pełni się z nim zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Coś chyba SKiD'a nie lubicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 A co do komiksu to Anty za pewne będzie go jeszcze robić, zwolnił tylko bo "co za dużo to nie zdrowo" Nom, ostatnio kompletnie nie mam czasu, ale jak trochę wszystko ogarnę to wrócę do komiksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie zapomnij o dziadkukleofasie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi