Japanstache Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Żeby jeszcze animacja szła, przechodzenia kamerą przez miasto, właśnie z lotu ptaka. Tło jest animowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kurna, japek, wez zablokuj wychodzenie z gry przez escapa, bo nie raz mi to zabawe zniszczylo gdy chcialem sobie wylaczyc okienko ze spellami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 No wiem, wiem. ESC już od stu lat wyłączony. Dzisiaj kończę spelle do następnej wersji, będzie się znacznie lepiej je obsługiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Japs, jak tego nie skończysz to Cię znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 ile ja bym dal zeby robic takie pixeli jak ty taka moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Póki na tym zarabiam będę dalej tworzył apdejty i wydawał nowe wersje. @Chell w sumie, skoro mam fist of the north star można i coś takiego dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Zombie jako przeciwnik I raper jako postac grywalna I nie ma ze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ile na tym zarabiasz i w jaki sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ile na tym zarabiasz i w jaki sposob? No właśnie, mnie też to ciekawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Myślę, że odpowiedź znajdziecie na stronie Wikipedii pod hasłem "żarcik-figiel" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ----------------------------------- Szczegóły darowizny ----------------------------------- Łączna kwota: $5,00 USD Numer identyfikacyjny transakcji: 97M10744EF9395### Wpłacający: Shiny Yang Grubi amerykanie są całkiem skorzy do dotacji jak się dodaje do gry coś co lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dodałeś hamburgery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie ale pewnie je dodam wkrótce bo to straszny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Oh, you're so evil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Japs, jak tego nie skończysz to Cię znajdę. +1 @Japan - Coraz fajniej się prezentuje ten projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dzisiaj postaram się dokończyć klasy postaci (na chwilę obecną 14) i -prawdopodobnie- będę potrzebował kogoś do ich wyważenia, żeby się nie okazało, że np. mag ma problemy z wysokopoziomowymi zaklęciami albo barbarzyńca staje się nieśmiertelną maszyną do zabijania. ed: rzut beretem do dwóch tysięcy ściągnięć <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jeśli możesz to daj tu jakąś wersję (chociażby przerobione 22) z fixniętym escapem. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 @Japan: O nie, "ukradłeś" mój pomysł na platformówkę + RPG :jezor: . Nie, no to oczywiste, zdarza się że kilka osób ma takie same pomysły. A gra samymi screenami zachęca do pobrania. Nie dziwię się, że ludzie dają Ci dotacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 taki malutki bug: na 3 poziomie (zaraz po wbiciu bez uzywania spelli) pokazuje mi mp 7.02/7 (i pasek na gorze po lewej nie jest pelny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 taki malutki bug: na 3 poziomie (zaraz po wbiciu bez uzywania spelli) pokazuje mi mp 7.02/7 (i pasek na gorze po lewej nie jest pelny) Odkryłem to wczoraj pijąc eliksiry many i męcząc zaklęcia :D A co do wersji to jak skończę klasy postaci podeślę Ci wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Czuję się zaszczycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nad strojami tak naprawdę dopiero zacznę pracować więc to nie jest pełna lista do następnej wersji. Ponieważ strzelec i technomanta nie dostali zbyt wiele sprzętu na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 JA CHCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Zaskakujesz mnie Japan, i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 16 nowych broni zrobionych a to oznacza, że zostaje już tylko dorobić lokacje, postacie, questy i będzie nowa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Bardzo mnie to cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Cześć japek, jak idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zgubiłem plik .gmk i zaczynam od nowa z widokiem top-down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 IDŹ SOBIE JUŻ CIĘ NIE LUBIĘ chyba że mnie jakoś do tego topdown przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dżołk on jó, niczego nie zgubiłem bo to najgłupsza wymówka. Ciągle jednak z broniami się męczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi