Muuuuczek567 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Będzie jakaś mapka w piekle, niebie lub innym wymiarze? Domek na tropikalnej wyspie jest brzydki. Leżak i antena za to genialne : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jasne, że tak. Tak jak przypadkowe podróże w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja bym chciał zobaczyć fortecę dorfów, ale nie wieżę, że na to wcześniej nie wpadłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zastrzeżenia: - na niektórych planszach zbyt mały kontrast, - sterowanie dosyć ciężkie do opanowania i sprawnego władania, - AI głupie jak but. Trochę elementów losowości także by się przydało ;), - okienkowy spam spam spam spam spam. Niestety moja zręczność nie pozwala mi szybko przejść to, co jest w demie, więc na razie zakończę swoją pochopną ocenę ;). Wrażenia pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 - na niektórych planszach zbyt mały kontrast, Oj, gdzie? - sterowanie dosyć ciężkie do opanowania i sprawnego władania, Nic nie jest set in stone - AI głupie jak but. Trochę elementów losowości także by się przydało Bandyci to pierwsi wrogowie stworzeni, nie miałem jeszcze czasu żeby ich poprawiać. - okienkowy spam spam spam spam spam. Myślę ciągle nad formą tutorialu, żeby przyjemniej się zaczynało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 http://www.mediafire.com/?96k43z2yy92g8u8 Eksperymentuję z nowym systemem ekwipunku i czarowania. Bardzo potrzebny feedback. Uwaga, wersja niestabilna i prawdopodobnie niegrywalna od pewnego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Może zobacz jaki plik .png jest w rarze zanim zrobisz screena, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przepraszam bardzo :) Widziałem plik wypakowałem go ale zgubił się na pulpicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Miałem bardzo mało czasu na grę i odbiłem się od tutoriala. Chyba musisz to jakoś skrócić, albo podzielić na części. Na początku wystarczy info jak chodzic i skakać. A walkę i rzucanie czarów możesz wprowadzić pożniej, kiedy będą faktycznie potrzebne. Na razie jest natłok tekstu o czynnościach, które i tak na tym etapie mnie jeszcze nie interesują. Jak będę miał więcej czasu to pogram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pytanie czy podnieść powinieneś też dodać dla broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wszystkie bronie będą jeszcze przerobione, żeby bardziej się różniły między sobą. TeeGee, rozwiązanie prawie idealne: I to screen z menu, nie mock-up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nowe screeny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nowe screeny! Całkiem nieźle, czekam na dalszy rozwój gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 kaczka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 SKOŃCZ TO WRESZCIE bo nie wytrzymuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @Morro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 2 Davy Jones czy Cthulhu ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Bloodsucker, na screenach nie widać, ale kostium zmienia kolor w zależności od otoczenia - ot, taki mały smaczek. Dzisiaj właściwie skończyłem dodawać 25 nowych zbroi więc myślę, że na jakiś czas starczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Hym, no tak. Przelazłem tutorial, pojawiłem się w więzieniu, wlazłem to tej dziury gdzie były 2 elem do zebrania, i co? I wypadłem po za mapę ;D Jak spadamy, możemy skręcając wypaść po za mapę. Taki bug na dzień dobry. EDIT: A nie, ta wersja co ściągnąłem jest okrojona, tak? Ale ogólnie to megaepic######oza. Czemu tej gry nie zrobisz na PSP!? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Przelazłem tutorial, pojawiłem się w więzieniu, wlazłem to tej dziury gdzie były 2 elem do zebrania, i co? I wypadłem po za mapę ;D Jak spadamy, możemy skręcając wypaść po za mapę. Taki bug na dzień dobry. Nu, żeby szybciej wyjść z więzienia, testując to i tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A gdzie dorf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tam gdzie milion niewykorzystanych jeszcze tilesetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 kino? ściany <3 zrób pomieszczenie z tą obdartą niebieską tapetą co wygląda jak mapa świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zrujnowana przez koniec świata opera. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No hejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Żeby jeszcze animacja szła, przechodzenia kamerą przez miasto, właśnie z lotu ptaka. Było by miodnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dawaj linka do tego official bloga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi