Japanstache Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 po pierwsze 2 razy kliknąłem c, czy coś koło tego co spowodowało powrót do menu Napisałem o tym więc to tylko i wyłącznei twoja wina, men. nie wiedziałem jak przeczytać gazetę Wielgachne powiadomienie w prawym górnym rogu? To jest kompletnie nie grywalne 4meh I niegrywalne ;) żeby ten interfejs był przyjazny dla użytkownika Obejrzałeś tutorial czy oczekujesz, że każda gra poprowadzi Cię za rączkę? I ta godzina ładowania menu za każdym razem. Osiem sekund. E: Threef, ale respawnuje bez problemu po chwili, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tak, ale pokazałem że tam jest fuu. Gorzej jest z tym: Wpadłem do morza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 oh damn, woda nie zabija. Fix'd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Napisałem o tym więc to tylko i wyłącznei twoja wina, men. Wielgachne powiadomienie w prawym górnym rogu? I niegrywalne ;) Obejrzałeś tutorial czy oczekujesz, że każda gra poprowadzi Cię za rączkę? Osiem sekund. Ale twój problem :) Pamiętaj, że większość graczy (a szczególnie ci którzy cię nie znają lub nie są retrofagami) szybko traci cierpliwość i nie rozgląda się za ukrytym powiadomieniem ;) I nie da się tego pominąć? Chyba jakiś żarcik ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 szybko traci cierpliwość i nie rozgląda się za ukrytym powiadomieniem Zastanawiam się, której części tutorialu i wyświetlającej się na ekranie dużej wiadomości nie rozumiesz. To nie jest każualowe match-3 i nie podchodź tak do tego. ;) A pominąć jasne, ze się da, wystarczy klawisz D nacisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zastanawiam się, której części tutorialu i wyświetlającej się na ekranie dużej wiadomości nie rozumiesz. To nie jest każualowe match-3 i nie podchodź tak do tego. ;) A pominąć jasne, ze się da, wystarczy klawisz D nacisnąć. oh, silly me :rolleyes: Podchodzę do tego tak, że po tym jak 2 razy przez przypadek zrestartuję grę i później ją wyłączę próbując zamknąć gazetę to nie chce mi się kolejny raz męczyć. Nie bierz tego do siebie, ja po prostu nie uwielbiam na tyle tego typu gier, żeby marnować 10 minut na rozpoczęcie gry. Serio nic nie mam do ciebie i mam nadzieje, że uda ci się to ukończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 zrobiłbyś wersję polską, ale pewnie nie chce Ci się i nie "oplacałoby Ci sie to" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Po polskiemu uciekł by cały humor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Strasznie dużo roboty by z tym było a od jutra (studia) już nie będę miał tyle czasu co w wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie mogę wybrać wyglądu postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jak przycisk nie działa to kliknij ogra.... chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 hmm... jeszcze to pytanie nie padło: Tytuł został zmieniony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 owszem, chyba widać... teraz jest DUNGEONS OF DOOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A jutro będzie Dungeons of Daggers Weźcie nawet nie zadajcie takich pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ale śmiechłem jak zobaczyłem swój artykuł w gazecie : D Dziękuję bardzo. EDIT: w notce o kotach jest podpisane morror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Anatomia na studiach nie jest wcale taka łatwa jakby się można było spodziewać :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A myślałeś, że będzie łatwa? Heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Bedziom, nikt nie prosił o opinię dwunastoletniego studenta-weterana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Chell, coś się ostatnio roztrolliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 To juz nie ten sam fortek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Gdzieś ty poszedł, że masz anatomię, a studiujesz od czwartego dopiero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Lekarsko-stomatologiczny na akademii medycznej. A żeby post był na temat postaram się w tym tygodniu wysłać bugfixa zawierającego dodatkowe podziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Grając od nowa złodziejaszkiem trafiłem na fajniutki bug związany z jego profesją :P Nie wiem jak sprawdzasz ten event ale czasami zdarza się że po "skończonej kolizji" z NPC pieniążki są dalej naliczane, pisząc tego posta zarobiłem 1500. Popraw to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie wiem czy losowo generowane bronie to dobry pomysł. Niby sześćset tysięcy broni to całkiem dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 wooden knife xd also obsidian balanced hook sword of the beast ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 generowane są dwa człony nazwy przedmiotu? Dobry pomysł, ale mogą wychodzić takie kwiatki jak czempion "pomiot rzygowin" w Diablo II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A jak z graficzkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Po jednej 'typowej' graficzce dla typu broni (hook sword, spear, knife, itp.) i zabawa kolorami, żeby żelazne i drewniane ostrza nie wyglądały tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Buziaczki Japek, co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi