karolo320 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Chodziło o to, że każdy raczej to wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 No to co? Moja nauczycielka tego nie wie >_> A wiecie jaka jest jeszcze sprawa u mnie w sql? Babka od infy jest też belfrem od matmy. Jedna dziewczyna z mojej klasy przerabia materiały matematyczne na poziomie końcówki gimnazjum, i oczywiście jest pupilkiem matematyczki. Ma 6 z infy, a nie wie, że po CTRL+Shift z zamienia się z y, albo, że ALT+F4 zamyka aplikacje. Ba, ona nawet często zapomina jak się polskie znaki wpisuje >_< Już wspominałem o prezentacjach w PP (6 za zrobienie) - nie skończyła. I skąd ta 6? :D (teraz ktoś powinien wstawić obrazek "fascynujące", "niesamowita historia" albo "urzekła mnie twoja historia" (o! mam! wstawiajcie to)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 U mnie jest tak ,że jak zrobiło się na dodatkową ocenę stronę w HTML ale taką porządną (którą da się przeglądać po ludzku a nie wyskakujące kolorowe napisy itp) to można było podwyższyć sobie ocenę. Z kumplem zrobiliśmy stronę główną i chyba 3 lub 4 odnośniki do innych kart a później nam się to znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 edit : ooo shit wysłałem to 2x przez pomyłkę ale będzie warn "wtopa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wow.. Nie wiedziałem, że w polskich szkołach na informatyce robi się coś poza wchodzeniem na kwejka demoty komixxy itp. itd.. U mnie nauczyciel obudził się pod koniec roku i "nauczyłem" się wycinać kawałek obrazka w gimpie, wkleić go i zapisać w innym formacie. Ahh.. To były czasy.. Szkoda, że w 2 i 3 gim nie ma informatyki. Zawsze można było sobie pograć w jakieś beznadziejne flash'ówki.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wow.. Nie wiedziałem, że w polskich szkołach na informatyce robi się coś poza wchodzeniem na kwejka demoty komixxy itp. itd.. U nas jeszcze było wsadzanie pendrive'a z gotową pracą z domu(lub neta) do portu usb zeby pokazac nauczycielowi i dostac ocene za nic nie robienie. Nie dość że informatyka sama w sobie jest na niskim poziomie w tym kraju, to jeszcze jest bardzo olewana przez samych nauczycieli. Nawet na kierunku wszystko co robią to grają w gry które są możliwe do odpalenia na tamtejszych kompach(minigry,cs i jedi academy). Najlepszy dzień szkoły to matma i 4 godziny programowania zwanego meczem drużyn "uczniowie" przeciw "kilku uczniów i nauczyciel" w jakąś grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U nas na informatyce niemal wszystkie lekcje to było nic, tylko surfowanie po internecie cały czas. W tych rzadkich dniach, gdy nauczycielka kazała coś tam zrobić, rozlegały się jęki i narzekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 u mnie nieco inna koleś z ksywą śledziu chodził po klasie i sprawdzał czy nikt nie gra w żadne gry mówił że mamy czas wolny ale miał jakąś manie że na informatyce się nie gra w gry więc prawie wszyscy siedzieli na allegro itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Heh :D U nas na infie siedzi się w Wordzie albo w Power Pointcie. Zależy, co aktualnie przerabiamy (był Paint, kalkulator, notatnik, word i pp). Raz pod koniec roku babka pozwoliła klasie wejść na facebooka (to w ogóle była podobno luźna lekcja). Ja byłem wtedy w domu i zacząłem klnąć na czacie. Od razu klasa zaczęła o tym szeptać. Ledwo to babka usłyszała, od razu - myk - do pierwszego kompa z włączonym tym czatem. No i widzi napis "Adam Smo : ja *****, nie piszcie do mnie wszyscy na raz" ;p Podobno powiedziała wtedy, że pozostawi to bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bedziom, możesz z pełnym uznaniem mówić o sobie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U mnie w technikum nie ma grania na lekcjach, chyba jedna z nielicznych szkół gdzie cokolwiek robią, żeby przygotować do egzaminu zawodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Heh :D U nas na infie siedzi się w Wordzie albo w Power Pointcie. Zależy, co aktualnie przerabiamy (był Paint, kalkulator, notatnik, word i pp). Raz pod koniec roku babka pozwoliła klasie wejść na facebooka (to w ogóle była podobno luźna lekcja). Ja byłem wtedy w domu i zacząłem klnąć na czacie. Od razu klasa zaczęła o tym szeptać. Ledwo to babka usłyszała, od razu - myk - do pierwszego kompa z włączonym tym czatem. No i widzi napis "Adam Smo : ja *****, nie piszcie do mnie wszyscy na raz" ;p Podobno powiedziała wtedy, że pozostawi to bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://www.ecdl.com.pl/images/stories/pdf/...syllabus_ws.pdf jak wyskrobie jakies drobniaki z kanapy ide to zdawac :D looool, jak spojrzalem na przykladowe testy z innych modulow szczeka mi opadla... Ja to wszystko od 4klasy podstawowki umialem D: Jak to ma mi pomoc znalezc prace to 130zl za test nie jest zbyt wygurówane :) E: o były czasy.. Szkoda, że w 2 i 3 gim nie ma informatyki. Zawsze można było sobie pograć w jakieś beznadziejne flash'ówki.. ;p lol? Przed chwila bylem w 2.gim i mialem infe(czytaj: godzina lezakowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 wygÓrowane. Chyba też się na to wybiorę za kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U nas na informatyce niemal wszystkie lekcje to było nic, tylko surfowanie po internecie cały czas. W tych rzadkich dniach, gdy nauczycielka kazała coś tam zrobić, rozlegały się jęki i narzekania. Czy chodzimy do tej samej szkoły? Za zaszpanowałem prostą gierką logiczną i 6 na koniec :). Ja wygrałem PS3 za badziewną grę o pierwszej pomocy od firmy vision polska (frajerzy) Dopatrzyłem się luki "Praca artystyczna wykonanie i forma dowolna" Wynik? W czasie matny woźny przyszedł do klasy i powiedział że coś do mnie przyszło. Z miną WTF?! na twarzy otworzyłem paczkę. Efekt? Uwaga za okrzyki na całą szkołe :P. To był listopad 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Farciarz :] A czy u któregoś z Was w szkole/gimnazjum/liceum/technikum są organizowane jakieś konkursy związane z informatyką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie. U mnie w podstawówce na informatyce trzy lata graliśmy w Chicken Invaders 1. W pierwszej i drugiej gimnazjum level up bo Chicken Invaders 2. W następnej klasie informatyki nie będzie na rzecz religii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revusek Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U mnie w gim jest konkurs przedmiotowy z informatyki na temat języka LOGO lub C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie ogarniam jak certyfikat rangi europejskiej moze byc o html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Hehe, też bym to zdał pewnie, ale nie wiem czy dałbym im definicje internetu i takich innych.(definicje są dla głupich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 U mnie infa jest jak W-F. Tok: -Siadam do kompa, włączam GMCLAN. -Koleżanka woła:Komp mi się wyłączył!!! Krzychu choć napraw! -Biegnę, włażę jej pod biurko i dociskam kable. -Wracam do kompa. -Pani każe włączyć jakiś program. -Rozlegają się krzyki:"Krzychu!!! Choć mi pomóż!" -Latam po klasie, włączam. -Coś mamy zrobić. -Krzyki:"Krzychu!!! Pomóż!" -Latam po klasie. -Pani mówi:"Nie rób wszystkiego za nich! Wytłumacz tylko jak mają zrobić. -Mówię im:Bardziej w lewo, jeszcze trochę, teraz trochę wyżej i klik lewym. Później praktycznie przyniosę byle co gościówie i mam 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Heh! Wyręczasz całą klasę? Też tak często mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ECDL? A myślałem że gorszej rzeczy od "CISCO: IT Essentials" nie ma! Wydaje mi się że dla waszego przyszłego pracodawcy ten certyfikat jest tak samo ważny jak karta pływacka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 czemu tak myślisz? to potwierdzenie, że umiesz obsługiwać kompa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jeżeli byś nie umiał to nie szukał byś takiej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ojć. Obaj znamy się na tym (czy potencjalny szef weźmie to pod uwagę) tak samo - w ogóle. Więc się nie wypowiadajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 @kt1117 Też biegam po klasie i pomagam, jednak po jakimś czasie nauczycielka raz nawet chciała wlepić mi uwagę, bo w sumie wyręczałem ją. :D Chyba powinna się cieszyć, że może robić co chce, bo i tak ja im pomagam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Uraziłeś jej ego, poczuła się niepotrzebna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po co Wam ocena z informatyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dla rodziców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi