Kofel Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rok temu niezłe popijawy były :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rok temu niezłe popijawy były biggrin.gif No i to się nazywa zachęcająca recenzja, a nie jakieś długaśne paplanie Fana o nagrodach i innych pierdołach, którego i tak nie chce się czytać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ale ja piję tylko z soboty na niedzielę, bo potem jadę samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pełnoletni tylko :) Cóż rok temu można było wypić rumuńską Fantę z winogron razem z twórcą Soldata ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pełnoletni tylko :) Cóż rok temu można było wypić rumuńską Fantę z winogron razem z twórcą Soldata ^^' C U! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jak ktoś chce zabrać się z Warszawy i okolic samochodem to informuję, że mam 3 wolne miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja mam tak samo z Trójmiasta i po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 My w końcu nie jedziemy. Może w przyszłym roku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Pokoje w akademikach są dwu i trzyosobowe. Jeśli macie jakieś preferencje dotyczące tego z kim chcecie dzielić pokój, w ile osób, bądź w którym akademiku chcecie mieszkać, wyślijcie mi je mailem ... Liczy się kolejność zgłoszeń. Poprzednim razem na zjeździe, jak pamiętam, gmclan był trochę rozproszony (chyba po dwóch akademikach, nieważne). Może warto by się posegregować? Tzn. chociaż wysłać grupowego maila z loginami (tymi które używacie na kontach z ztg) osób które chciały by być chociaż w jednym budynku żeby potem nie biegać. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No było rozproszenie niezłe :). De facto, walić było te akademiki, i tak było najlepiej się przejść po plaży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 tia, albo wracać 4 godziny do akademika :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Oj tam, co z tego, że padało, co z tego, że głodni byliśmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no tak, a le to nie z Wami MacDrive'a odstawialiśmy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no tak, a le to nie z Wami MacDrive'a odstawialiśmy? :D Nom, szukaliśmy przez cały Gdańsk jakiegoś fastfooda, akurat trafiliśmy na zamykane właśnie KFC, i dopiero pod akademikiem McDonald'a złapaliśmy. Ja jeszcze wtedy kartą płaciłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Gdyby to nie było tak daleko to bym pojechał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja niestety w tym roku nie jadę - nie będę miał wystarczająco dużo kasy, aby pojechać :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ktoś z naszej starej ekipy bedzie w ogóle? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ty Kofel, Exigo, i gnysek który ma zarejestrowanych parę prelekcji, plus na GS możesz wyczytać że zjawia się tam "ekipa", czyli może będzie ktoś więcej (czyżby Borek?). ; ) To ja wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 O kto powiedział, że ja będę :). Mnie nie będzie :). Ranmusa nie będzie np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 W takim razie bardzo źle. Wygląda na to że zadałeś naprawdę dobre pytanie, pytając czy ktokolwiek jedzie. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja będę mam dwa wykłady: Sobota o 15:00 i Niedziela o 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Niedziela o 10:00 Życzę wysokiej frekwencji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Przynajmniej Ja będę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Paqoo bedzie na zjezdzie. Jesli chcecie sie troche zintegrowac, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanotherpg Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Będzie trochę osób też z innych middlewarów, ale GM możliwe że będzie miał najsilniejszą reprezentację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Paqoo bedzie na zjezdzie. To żebranie o "współpracowników" i próby sprzedaży cudzych dzieł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ale Paqoo - To zebranie dla twórców gier, a ty nawet Kacz de Klałna nie umiałeś zrobić Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 bullshit, nie tylko dla twórów gier - w tamtym roku były też osoby, które raczej nie zrobiły nic w swoim programistycznym życiu dotąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czy kogos to interesuje ile gier zrobiles? Jakie to ma znaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ludzi interesuje doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi