exp Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Fakt, że obydwie gierki 3D z podium to gry jednej sztuczki. Jak dla mnie, Przygoda Jacka i Lustra najlepiej wyszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Myślę, iż nikt praktycznie nie przeszedł mojej gry, tym bardziej nie widział bonusowych poziomów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja straciłem wszystkie życia na przeskoczeniu na pierwszą wyspę, potem na ostatnim życiu przeszedłem wulkan(bonusowy) i doszedłem do nieba gdzie spadłem z chmurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jeśli kogoś uraziłem to przepraszam : ( wyraziłem tylko swoją opinie Wolał bym byś przedstawił jakieś argumenty co dokładnie ci się nie podoba efekt 3d to jedyny atut ftej gry, chodzi o to że jest nie grywalna, nie wciaga i nie ma takiego klimatu, mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jeśli kogoś uraziłem to przepraszam : ( wyraziłem tylko swoją opinie efekt 3d to jedyny atut ftej gry, chodzi o to że jest nie grywalna, nie wciaga i nie ma takiego klimatu, mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi niestety nie, rozumiem że może cię nie wciągnąć itp. i klimat ci się nie podoba ale co masz na myśli, nie grywalne to konkrety np. kamera jest zła nic nie widać , wchodzi w ściany, gra się laguje że nie da się dalej grać, sterowanie, kolizja itp. nie grywalne = zepsuta a nie nudna to dwie różne rzeczy tobie morze się nie podobać twoja sprawa, i tak jak @Konrad-GM jestem ciekaw czy grałeś dłużej niż 5 min :P i czekam na konkrety gdzie dokładnie jest zepsuta moja gra (sam znam parę rzeczy do poprawy ale z całą pewnością nie sprawiają że gra jest nie grywalna ) jeśli kogoś uraziłem to przepraszam : ( wyraziłem tylko swoją opinie Na pewno nie mnie ale jak mam coś poprawić jeśli nie wiem gdzie tkwi błąd :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 O jebuszka, zapominałem w swojej grze porozstawiać power upy ^^ Jeśli ktoś zaznajomi się z edytorem, może sobie porozstawiać ów powery :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 kiedy nowy oxgames challenge :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Właśnie Uzjel! Daj znać czy w czymś ci pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi