Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja sobie rysam, teraz dla odprężenia, :) a z nich nie ma co się śmiać. Tutaj się zgodze z Hunterem.Cierpliwie czekajmy na wyniki, wkońcu to tylko kilka dni. o_O :jezor: dość fajna muza na yt, do rysowanie idealna :] : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No, to już chyba wszyscy potrafimy przewidzieć dalszy przebieg wydarzeń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No, to już chyba wszyscy potrafimy przewidzieć dalszy przebieg wydarzeń :D Dobra już, nie skreślaj go odrazu :) .Tobie też nie byłoby miło, gdyby cie za każdym razem skreślano -_- . Nawet jeśli IamTheLaw jest lepszy, walka to walka, all jest możliwe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dzięki, Freestyler ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja watpie szczerze, ze iamthelaw jest lepszy D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 what? Jak Bedziom nawet wyświetlić tekstu na ekranie nie potrafił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ej! wartości zmiennej, a nie tekstu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @HuderLord: zwiększanie morale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Osobiście nie chwaliłbym się treścią tego pm'a, no ale cóż : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pojedynek jest pewnie ustawiony! Czyli kto stworzył ten temat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No ja, ale kto wie, czy ktoś tu nie zorganizował jakiegoś spisku :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 "dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe", nawet jeśli Bedziom jest mniej doświadczony to i tak ma szanse jeśli tylko zepnie 4 literki w kupę i zamiast się lenić weźmie sie do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja się nie lenię! Kodzę i kodzę od godziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 i dobrze, czas wszystko zweryfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cool :) Naprawdę się tym zajmuję od ponad godziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Naprawdę się tym zajmuję od ponad godziny smile.gif czyli możemy liczyć na poważny projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tak myślę. Będę się bardzo starał, żeby tak było. Dobra. Lepiej będzie mi się jutro pracowało, jak się wyśpię. Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :P nawet wiem co to za projekt i może będzie fajny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 może będzie fajny Może będzie, może nie będzie. Jakby wszystkie moje "fajne" projekty powstały, sam Bill Gates byłby moim pucybutem, a tak to muszę programować :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Może będzie, może nie będzie. Jakby wszystkie moje "fajne" projekty powstały, sam Bill Gates byłby moim pucybutem, a tak to muszę programować biggrin.gif to czemu żaden nie powstał skoro mógłbyś być kimś ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Może stracił chęć do dokończenienia ich? Moich "fajnych" projektów było od grona... Spokojnie ponad dziesięć... Te które (prawdopodobnie) będę kontynuować to BearJump i Karate Gum :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Może będzie, może nie będzie. Jakby wszystkie moje "fajne" projekty powstały, sam Bill Gates byłby moim pucybutem, a tak to muszę programować :D Fervi Ja sie chyba zaczne modlić, żeby mój wypalił, :lol2: bo jak wypali może spróbuje skodzić MMO. W pisaniu MMO jestem zielony, ale nauczyłbym sie po jakimś czasie. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Może stracił chęć do dokończenienia ich? Moich "fajnych" projektów było od grona... Spokojnie ponad dziesięć... Ohohoh, prawie uwierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 zamknę ten temat, bo spamujecie :P Info damy na zakończenie. CLOSED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 OPENED Sorki za dabylposta, ale trza odświeżyć (więc chyba to jest uzasadnione). Ja moje gry już dodałem (link do tematu). Teraz czekamy na IamTheLaw'a :] PS. wiem, że nie mam szans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Moja gra: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26825 PS: Tak wgl, to wisi mi grafik, ważne że będe miał satysfakcje z twojej porażki :> Edit: Jednak satysfakcji nie będzie, masz poziom niższy od dyzmka :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 to dobrze, iż wiesz, że nie masz szans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 bedziom... zostales zmiazdzony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A nom. Po coś Ty zakładał ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Po coś Ty zakładał ten temat? Tak jakby pobili się o dziewczynę, tylko że tutaj poszło o grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi