PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 jak puściłem sobie tą muze TĘ muzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To prostokąt i nazywa się menu. Każdy kwadrat jest prostokątem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie wiem czy wiesz ale kwadrat ma wszystkie boki równe a to menu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No wiesz chciałem zabłysnąć :( - mimo to każdy kwadrat jest prostokątem ponieważ posiada przynajmniej jedną parę boków prostopadłych. To było z serii funny fact . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Huder, nie uważało się w podstawówce, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przecież wiem że każdy kwadrat to prostokąt ale nie każdy prostokąt jest kwadratem. To jego menu jest prostokątem nie kwadratem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Huder ma rację koniec tematu trapezów prostokątnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 jak puściłem sobie tą muzeTĘ muzę! Ha-ha-ha. A lenin widzi ciebie i twe grzechy. To menu jest okręgiem sześciościennym, pięciokątnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 O bosz... Ludzie, wypowiedzcie się na temat programu, a nie komentujecie rzeczy prawie z nim niezwiązane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wszystko na temat programu zostało już powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Skoro lubisz dekompilować czyjeś prace to - nowa wersja Copyction 0.7 Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja przynajmniej tego nie udostępniam :) Zaraz zobaczę, coś tam narobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 To jest exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Inaczej - ja tego nie przerabiam i nie wrzucam do sieci :) Ja tylko ciekawy niektórych rozwiązań zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Przecież jesteś w creditsach :jezor:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wielbię Cię :D To jest zarąbiste :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Miło że podchodzisz do tego z dystansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 O mój bosh mój pacman! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @Edie - do wielu spraw tak podchodzę. @up - będziesz się sądził o wykorzystanie nazwy bez Twojej zgody? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Edie, autentycznie się zaśmiałem - przy mojej aspołeczności to nie lada wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Edie :lol2: , ty to masz pomysły^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ta zamiast robić TG opi****lam się, dzwońcie po egzorcystę :devil2:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dalsza rozbudowa tego programu będzie bardzo trudna jeśli nie piszecie obiektowo :unsure: Dodaj jakieś API do tworzenia okien i kilka komponentów a także jakiś interpreter, który by interpretował proste programy pisane specjalnie pod ten "system". Czemu nie ma możliwości minimalizacji,przenoszenia i skalowania okien a menu nie można wybierać myszką? Jak dla mnie to porażka dlatego oceniam to na 2/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Oni to w gm piszą, więc muszą napisać dll(w co wątpię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak dla mnie to porażka dlatego oceniam to na 2/10. Ja to nie wiem po co pisać 2/10 skoro można 1/5 próbujesz ich tylko psychicznie podbudować, a się nie opłaca bo projekt nie ma sensu. To jest zabawka ja tego nie pobieram bo mi się nie przyda w inne gry to przynajmniej można pograć, a tu włączysz pobawisz się i wyłączysz ja czekam jak na gmc wyjdzie gra którą warto przejść wiele razy i taka żeby dawała zabawy na przynajmniej 4 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Oni to w gm piszą, więc muszą napisać dll(w co wątpię). zawsze mogę im podrzucić Intuicio : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ten twój Intuicio strasznie przypomina asemblera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 więc się nadaje. jest szybki, opiera się o rozszerzenia, które imitują dllki, a niebawem będzie można używać dllek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Może napiszecie jakieś GUI dla gm(np.textfield,button,checkbox) a z jego pomocą napiszecie nakładkę na system?O wiele bardziej przydatne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Copyction 1.0 będzie na kernelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi